Englezii se chinuie sa inteleaga romaneste

iunie 15 6.991 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Astazi fu o plictiseala mare maare, asa ca de o zi de vara in care este foarte cald afara si stai in casa intr-o camera intunecata cu ochii atintiti spre monitor, uitandu-te fara sa focalizezi pe ceva anume.. cam asa fusei si eu gandindu-ma ce film sa vad si din inertie (cam asa fac eu majoritatea lucrurilor pe calculator, fara sa gandesc) scrisei in bara de cautare google cuvintele „ce plm” si dadui Enter.

Aparu o lista care nu imi spuse mare lucru, ma uitam mai mult la poze asa in gol, si imi sare in ochi intrebarea pusa de un englez pe Yahoo Answers: „CE PLM FRATE. asa se face in ziua de azi (translate please…

Cand intrai pe pagina respectiva murii de ras citind cum se chinuiau englezii sa traduca propozitia din romana in engleza. Cu celelalte cuvinte au nimerit-o, dar PLM le-a pus capac, pe asta nu au stiut sa o traduca.. cica „PLM is an abbreviation of some kind and I have wracked my brains but cannot immediately think what it might stand for.”

[da, sunt oltean]


Articole Amuzante
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

Un Comentariu la “Englezii se chinuie sa inteleaga romaneste”

 1. Jester says:

  Salut, va invit sa sustineti un proiect cultural pentru copii.

  E vorba de un site de carti gratuite in format electronic, care se pot printa cu o imprimanta obisnuita si capsa cu un capsator de birou.

  Obtineti astfel o colectie intreaga de povesti frumoase. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori care demonstreaza ca pot face si ceva din suflet, nu doar pentru bani.

  Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Ne gasiti pe siteul http://www.povestealuijester.blogspot.com

Scrie un Comentariu