Everybody Hates Chris Online

februarie 27 1.701 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Celebrul comediant si actor, Chris Rock a scris un serial de comedie numit „Everybody Hates Chris” in care isi povesteste plin de haz intamplarile din copilarie. Este un serial foarte amuzant care ar merita sa fie vazut de oricine nu are ceva impotriva negrilor, si intelege limba engleza. Am vazut ca se gaseste online doar varianta fara subtitrare dar nici nu am cautat cine-stie-ce fiindca nu ma deranjeaza.

Iata aici primul episod pentru a va face o parere despre serial  (este bine sa puneti pe pauza videoclipul pana se incarca bara premergatoare celei de redare, astfel nu or sa mai fie probleme la vizionare).

Daca v-a placut, iata aici lista cu toate episoadele online. Trebuie selectat episodul dorit, apoi apasati „More links” pentru afisarea de link-uri Free Honey (adica gratuite).

Se gasesc episoade din acest serial si pe Youtube, pe parti. Daca va este mai simplu sa le vedeti pe Youtube atunci alegeti-l din lista cu sursele de vizionare a episodului. Unde nu este Youtube, va recomand sa incercati mai intai daclips.in


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Everybody Hates Chris Online”

Scrie un Comentariu