Exercitii de marire a penisului

mai 19 54.919 Like to Share? 14 Comentarii Text Mare-Text Mic

In goana mea pe net de a descoperi subiecte utile pentru viata de zi cu zi si din ce in ce mai diversificate am ajuns si la vesnica problema care ii supara pe baieti atunci cand se uita in oglinda.. ma rog, pe unii. Iar pe acestia ii supara asa de rau acest „mic amanunt” incat ajung uneori sa isi faca fel de fel de chestii de pana la urma ajung mai rau decat erau inainte.

Ce minte sa ai sa incerci sa iti pui singur un inel pe penis, sau sa iti bagi inele din ce in ce mai multe care, asemeni femeilor din Africa (sau de unde sunt) care isi lungesc gatul, se presupune ca ar alungi penisul prin aceeasi metoda. Alte metode si tehnici ar fi sa isi lege o greutate de penis sau ce am mai vazut, sa isi scobeasca pur si simplu o gaura in penis si sa introduca acolo o pietricica, urmand apoi sa se vindece si pietricica cu pricina sa ramana prinsa acolo. Sa nu faceti asa ceva niciodata, poate ca unele din aceste metode or sa aiba ceva rezultate, dar pentru 2-3 centimetri poti ramane impotent.

Ce este cel mai grav e faptul ca multi dintre acesti oameni, ce-i drept nu proveniti din mediul intelectual, nici nu au probleme de genul acesta incadrandu-se in limite normale, dar lor li se pare ca n-ar fi normali, sau „normal” de cand cu accesul liber la filmele porno nu mai este de ajuns pentru ei. Unii poate nici nu si-au inceput viata sexuala si deja simt ca au probleme.. aveti rabdare si o sa vedeti pe urma ce o fi.. daca o fata nu v-a placut pana acum se prea poate ca nu lungimea penisului vostru sa fie de vina.

Totusi, am gasit o carticica de 87 de pagini in format .pdf precum si o serie de 5 exercitii de alungire a penisului pe net care nu presupun folosirea de obiecte metalice sau ori altceva, si mi se par destul de sigure. Daca aveti mult timp liber si nu aveti ce face cu mainile puteti sa le incercati, poate au efect. Dar trebuie sa fie o anumita repetabilitate, la un anumit interval de timp ca sa functioneze.

Exercitii pentru marirea penisului

Totusi tineti minte ca un penis ca sa fie normal trebuie sa aiba undeva la 15 cm in erectie, un vagin normal de femeie matura avand, cica undeva la 9-12 cm. Deci daca penisul este foarte lung nu stiu la ce va trebuie ca oricum nu o sa intre tot fara dureri, poate doar sa aveti nevoie de 2-3 cm in plus pentru a putea face sex in diferite pozitii.. mai putin ortodoxe. In fine, depinde mult si de partenera.

Mai sunt cazuri in care te „insori” cu una care spune, la fel ca toate, ca tu esti al doilea si cand intri te pomeni ca te pierzi pe acolo si nu iti mai ajunge.. trebuie sa te folosesti de diferite accesorii.. nu stiu cum sunt unii atat de prosti incat le cred la faza cu „al doilea” cand toate prietenele „sotiei” lor sunt niste panarame. Sau totul e bine pana cand pleaca la munca vreo 6 luni prin Spania si pe urma cand se intoarce, desi nu spune tu iti dai seama ca e ceva in neregula.. si nu e vina ta, ci a negrilor alora cu care se obisnuise ea pe acolo ca deh, once you go black you never go back.. si iar nu ti se mai ajunge.

Sau cazul invers, tu pleci la munca in Spania si cand te intorci prima partida de dragoste dupa atata timp este o deziluzie completa. Ea fiind singura si ducand dorul cica, si-a facut dusuri fierbinti in fiecare seara si tinea apa calda in vagin si i s-a dilatat. Este un fapt dovedit stiintific asta, dar de unde stii ca nu a fost vecinul „elefantel” cu care a incercat senzatii tari sau prietenul ei cel mai bun, care a ajutat-o la nevoie? Ce poti sa faci? Sa te desparti de ea pentru asta? Te pune intr-o situatie foarte complicata.

Asa ca multumiti-va cu ce v-a dat mama natura si nu incercati sa schimbati ceva care e mai mic, dar totusi prezent la datorie, cu unul mare care doarme tot timpul si nu va ajuta la nimic. Si rugati-va ca partenerele sa nu va insele sau daca va inseala sa va insele cu unii de aceeasi marime, sau mai mica..


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

14 Comentarii la “Exercitii de marire a penisului”

  1. Robert says:

    Băieții sunt un bărbat de 36 ani căsătorit și cu ceva experiență sexuală cu partenere multe la activ de toate vârstele maxim 48 ani și cu un penis de 15,5-16cm pe grosime nu l am măsutar da nu prea gros. Voi ăștia care vă visați cu 20+ visați urât copii…unei femei normale nu cele mai mari curve nu îi trebui un penis prea mare ele au nevoie de timp ele vor să fie futute nu să dai dr 3 ori din cur și gata scuipi.Fute frate fute să dea pișați din ea întoarceo pe toate părțile și dăi o și atunci să vezi că te caută

Scrie un Comentariu