Facebook – Free SMS pe mobil cu notificari

septembrie 21 11.026 Like to Share? 12 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am vazut pe internet cateva sfaturi legate de primirea de mesaje text (SMS) gratuite pe mobil cu notificarile profilului de Facebook, multe din ele eronate si conturate in jurul unor aplicatii gen Free SMS on Facebook, Text Me Free, Send Free SMS Message from FB, Send Free SMS to Mobile Phones, si asa mai departe. Nu am nimic cu aplicatiile respective, dar eu unul sunt ceva mai retinut in a da datele mele de logare la toate aplicatiile care se prea poate sa se foloseasca de ele pentru a-mi spama prietenii.

Ca sa activezi primirea pe telefonul mobil a notificarilor de pe Facebook prin mesaje text gratuite este nevoie sa parcurgi urmatorii pasi: (este vorba de o simpla setare, nu de o aplicatie. De asemenea, nu este necesara conexiune la internet de pe telefon.)

 1. intrati pe profilul vostru de Facebook
 2. in dreapta barei albastra de sus, dati click pe sageata care arata in jos.. de langa link-ul „Acasa” si alegeti „Setarile Contului”
 3. Alegeti din stanga meniul „Mobil”
 4. Aici dati click pe butonul „+Adaugati un telefon” si introduceti parola contului de Facebook, cea cu care va logati pe profil
 5. Din fereastra urmatoare alegeti tara in care sunteti (Romania) si operatorul vostru de servicii telefonice (reteaua pe care sunteti): momentan este valabil doar in Vodafone si Cosmote, Orange-ul nu stiu ce face.
 6. Pentru activare este necesar sa trimiteti un SMS cu litera F la un numar de telefon pe care vi-l scrie in fereastra respectiva. Mesajul nu va fi taxat cu niciun leu.. este complet gratuit
 7. Veti primi pe telefon, dupa un minut-doua, un SMS de la Facebook in care va fi scris un cod.
 8. Completati codul primit in casuta pentru „Codul de confirmare” si apasati „Urmatorul”.

Cam asta e toata povestea, de aici puteti sa mai umblati pe la setari sau sa introduceti un alt numar de telefon pe care sa primiti notificari. Setarile interesante sunt urmatoarele:

 • verificati ca la Notificări sa fie bifat Active, sa aveti bifate toate optiunile de la „Vreau să primesc mesaje text când cineva”, la „Vreau să primesc mesaje text în perioada aleasă mai jos” sa fie setat „oricand”.
 • In cadrul aceluiasi meniu, la „Do not send me SMS notifications while I am using Facebook” lasati debifat pentru ca altfel veti primi notificarile pe mobil numai daca dati Deconectare de cate ori iesiti de pe Facebook. Este bine sa il lasati nebifat pentru ca in general doar iesim din pagina fara sa ne deconectam, ramanand astfel conectati mereu.
 • aveti grija sa salvati modificarile.

Facebook
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

12 Comentarii la “Facebook – Free SMS pe mobil cu notificari”

 1. adi says:

  mesajele ce le primesc pe telefon sunt taxabile ? pot raspunde la ele sau trebuie sa intru pe facebook pentru a raspunde ?

 2. Larisa says:

  Mie nu imi da voie sa ii trimit mesajul cu ” F ”
  E ca si cand mi-ar taxa mesajul

 3. Andreea says:

  nici mie nu imi merge sa trimit mesajul ..

 4. Claudia says:

  Dar cum pot dezactiva aceasta functie ? Urgent , te rog .

 5. admin says:

  eu stiu ca trebuie sa trimiti un sms cu textul „off” la numarul de pe care primesti sms-urile cu notificari. Iti trimite inapoi un mesaj „Facebook texts are now off. Reply „on” to turn back on.”

 6. Claudiu says:

  Buna ,nici pe mine nu la lasa sa trimit mesaj la numarul pe care il dau ei .Si nu ma lasa sa schimb nici reteaua imi da numai Cosmote Romania.Vodafone nu mai este inclus? Stie cineva care ar fi problema?

 7. cristea anton says:

  Facebok,te rog nu mai ini trimite sms pe telefon !

 8. lucica arcus says:

  Facebook,te rog ,nu mai îmi trimite sms pe telefon

 9. Lavinia Maria says:

  ??????

Scrie un Comentariu