Facebook Messenger pentru Windows

septembrie 8 437 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Chiar m-am mirat cand am vazut ca cei de la Facebook au taiat privilegiile celor de la Yahoo de a ingloba mesajele cunoscutei retele de socializare in messenger-ul lor, si iata si de ce: Facebook a scos propriul program de messenger care functioneaza si arata oarecum ca Yahoo Messenger, dar cu ceva mai putine optiuni: practic ai o lista de prieteni si o ferestruica ce cuprinde conversatiile in taburi. Bineinteles, nici varianta pentru mobil nu putea sa lipseasca.

Avantajele messenger-ului Facebook sunt ca poti vorbi cu prietenii indiferent de ce faci la calculator, nu mai esti tintuit pe pagina de Facebook ca sa fii online, esti notificat atunci cand se intampla ceva si poti urmari ce mai fac prietenii tai.. practic sunt toate actiunile pe care le desfasori de obicei pe site-ul lor.

In functie de cat de disperati sunteti cu facebook, s-ar putea sa va prinda bine. Personal, prefer sa intru pe site din cand in cand.. nu ma incanta sa tin un program deschis doar pentru atata lucru.. macar de as fi putut sta de vorba cu contactele de pe Yahoo, dar nici asa ca nu se compara.. Facebook Messenger e mic copil pe langa Yahoo Messenger.

Ca cerinte, programul functioneaza pe Windows XP, Vista si Windows 7.


Facebook
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Facebook Messenger pentru Windows”

  1. Cristina says:

    Lumea e nebuna dupa Chat, normal ca Facebook le da orice nu ma sa nu se plictiseasca big grin

Scrie un Comentariu