Familia Bundy Online

aprilie 1 6.186 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Familia Bundy (Married with Children) a fost si va fi unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din cate au existat vreodata iar acum se poate gasi si online cu subtitrare in limba romana.. lucru nemaipomenit pentru aceia dintre noi care au mai mult timp de petrecut in fata monitorului si nici nu suporta sa se uite la un film online fara subtitrare.

Nu cred ca este cazul sa ii fac o descriere serialului cu Familia Bundy, cunoasteti cu totii melodia de inceput, personajele.. in special pe distinsul Al Bundy a carei teama suprema este in special legata de picioarele foarte mari si probabil si de venitul acasa unde nu il asteapta nici macar o cina pe masa, nevasta sa fiind una foarte lenesa. Pana si cainele familiei, Bud Bundy, primeste mai multa mancare decat Al. Si daca tot veni vorba de lucruri mari, Al Bundy are si o problema cu femeile grase pe deoparte si cu Marcy, vecina mica si slaba, pe care nu o suporta deloc. Cred ca enumerand cateva din personajele familiei Bundy v-ati adus aminte despre ce este vorba desi imaginea articolului ar fi trebuit sa va faca sa stiti din prima despre ce este vorba.

Familia Bundy a fost filmat in perioada 1987-1997, cand pe la noi nu se auzise nici despre vise legate de televizoare color, si a avut un succes extraordinar care i-a consacrat pe actori, lucru care nu a fost tocmai bun pentru actorul care l-a interpretat pe Al Bundy. Dupa terminarea serialului, acesta a incercat sa obtina cateva roluri in alte seriale si filme, mai serioase, dar de cate ori publicul ii vedea fata, oricat de serioasa ar fi fost, toata lumea incepea sa rada. Asadar a ramas Al Bundy pe vecie.

Episoadele cu Familia Bundy se gasesc pe mai multe site-uri de filme online, eu o sa va arat doar doua cu care nu cred ca o sa dati gres, desi ar fi bine ca atunci cand va uitati pe site-uri de filme online sa aveti instalata extensia Adblock si eventual un Flashblock fiindca aceste site-uri tind sa fie putin cam aglomerate cand vine vorba de reclame.

Familia Bundy Online cu subtitrare in romana: toate sezoanele
Familia Bundy Online in engleza: toate sezoanele


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Familia Bundy Online”

 1. Doody, x says:

  sincer nu am vazut nici un alt film cu ‘ AL ‘ :]
  ceva sugestii unde se regaseste acest personaj? laughing

 2. Doody, x says:

  waw. arata cam … batran. :]]
  chiar nu ma asteptam la asta ;
  ma gandeam ca are in jur de 48 maxim 50.
  dar cred ca am ramas cu ideea asta de cand aveam eu 5ani. laughing

Scrie un Comentariu