Farsa cu profesoara de istorie

august 3 2.664 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Va mai amintiti cand aveam noi 14-15 ani si visam cu ochii deschisi la o profesoara de care ne placea si am fi vrut sa facem.. mai multe  cu ea decat engleza, educatie plastica sau altceva? Nu stiu cum a fost la voi dar eu am avut astfel de profesoare de care imi placea, doar ca nici prin gand nu imi trecea ca visele mele sa devina realitate.. insa altii sunt mult mai norocosi, fir-ar al naiba sa fie!

Iar la fel, pe la altii o profesoara a facut sex cu 5 copii

Profesoara Allena Williams Ward, de 23 de ani, din oraselul Clinton, a fost arestata pentru ca a intretinut relatii se­­xuale cu cel putin cinci elevi. Acestia aveau varste intre 14 si 15 ani.

Allena Williams Ward a fost angajata in urma cu doi ani la scoala ge­nerala din oraselul cu 10.000 de locuitori, Clinton, din districtul Laurens. La cei 23 de ani ai sai, tanara era considerata un angajat model. Asta pana in luna decembrie a anului trecut, cand conducerea institutiei de invatamant a descoperit cateva me­­saje ciudate venite de la unii dintre elevii ei.

La putin timp de la interceptarea acestora, politistii aveau sa stranga suficiente pro­­be pentru a o aresta pe Allena Ward. Astfel, au descoperit ca nu mai putin de cinci dintre e­­le­­vii tinerei profesoare au intretinut raporturi sexuale cu aceasta.

Sala de sport, locul de nebunii

„Este posibil ca numarul victimelor sa fie mai mare, avand in vedere ca politistii au mai descoperit doua cazuri dupa ce au arestat-o pe profesoara”, a declarat procurorul.

Cazul Ward a socat oraselul Clinton, cu atat mai mult cu cat profesoara era un exemplu pentru comunitate. Femeia este maritata, nu avea inca un copil, dar dorea sa aiba unul cat de curand.
Conform investigatiilor, Allena Ward a facut sex cu elevii in mai multe locuri, printre care amintim: sala de sport a scolii, in parc, intr-o camera de motel si in spatele unui restaurant din localitate.


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Farsa cu profesoara de istorie”

  1. paul says:

    auzi la procuror cica „victime” parca nu le placea la elevi ce faceaulaughing apropo si eu am asa profesoaracool

Scrie un Comentariu