Farse

octombrie 5 2.518 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Farsele sunt bune de urmarit indiferent ca sunt farse pe Youtube, alte site-uri sau TV. Este totul bine atat timp cat nu esti tu cel pacalit.

Farsele au fost si vor fi intotdeauna amuzante, indiferent ca unele sunt farse bune iar altele sunt mai putin inspirate, precum aruncarea unui sarpe peste un om care isi face linistit nevoile intr-un wc public. Chiar si asa, ca spectator si nu cineva care trebuie sa iasa in strada cu pantalonii in vine, este imposibil sa nu iti starneasca un zambet in coltul gurii privelistea omului speriat de pe wc mai ceva ca o pasare de pe cuib.

Lasand laoparte farsele neinspirate, care par ca se bucura de un foarte mare succes, atat de mult incat diversi „farsori” si-au facut un adevarat renume. Toata lumea a auzit de farsele lui Buzdugan, farsele lui Jugaru’ de prin 2009, si chiar si cei mici daca ii intrebi cunosc un farsor renumit, celebrul Andy de pe Fox Kids care scoate peri albi locuitorilor unui intreg oras.

Exista o adevarata colectie de farse audio si video pe Internet, atat de mare incat nici nu trebuie sa te uiti la aceeasi farsa de doua ori. Cu toate acestea, am ales pentru postarea aceasta o farsa nevinovata, din cele bune, care nu sperie pe nimeni.. chiar dimpotriva.Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Farse”

 1. oxcsy says:

  Deci duduia mai plinuta a trecut direct la actiune,fara mangaieri si altcevalaughing

 2. radu says:

  Si se mai zice ca marimea nu conteaza…

 3. Doody, x says:

  lawl :]]
  Ce satana ai acolo ? oO )
  =)&#41winking

Scrie un Comentariu