Felicitari de 1 si 8 Martie

februarie 27 25.228 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Mai mult ca sigur la jumatate din voi nu o sa va placa asta: daca vreti sa faceti un cadou virtual cuiva va trebui sa apelati la creativitatea voastra si la talentul de a scrie ce simtiti, nu la texte gata facute de pe internet carora sa le dati un simplu copy-paste si sa terminati povestea intr-un minut.

M-am orientat putin pe internet in cautarea unor imagini bune de pus pe retele sociale si de trimis ca felicitare si am gasit unele foarte frumoase, au si un mic mesaj scris pe ele pentru cei mai lenesi, deci o sa le puteti trimite si asa cum sunt daca intradevar nu puteti scrie acolo doua vorbe despre venirea primaverii, cat de minunata, deosebita, draga este pentru tine persoana careia ii trimiti si cum te-ai gandit tu sa imparti bucuria venirii primaverii cu ea.

Reteta este simpla, trimiteti una din felicitarile de mai jos  printr-un e-mail:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ fie o downloadati de aici cu click dreapta pe ea si „Salveaza imaginea ca..” (Save image as..) si o atasati mailului respectiv, apasand butonul din mail „Attach files”.
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ fie ii dati link-ul spre imagine ca sa o vada pe internet. Va propun ca in locul unui simplu link spre imagine sa dati copy-paste la thumbnailul felicitarii de aici.

Practic, cam toata lumea are mail pe yahoo, deci iata pasii:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ intrati in contul vostru de e-mail de pe yahoo.com si va logati
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ apasati butonul din dreapta sus „Compose”
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ aveti de completat doua din cele trei campuri de sus:

To: aici scrieti adresa de e-mail a persoanei careia ii trimiteti felicitarea, daca nu ii stiti adresa si ii stiti id-ul de messenger atunci adresa ei de e-mail va fi id@yahoo.com. Puteti scrie mai multe adrese de e-mail in campul acesta, separate prin virgula: adresa1@yahoo.com, adresa2@yahoo.com, etc.

Subject: Iti trimit o raza de soare la inceput de primavara ..sau ce vreti voi sa scrieti, asta va vedea prima oara cand va primi mail-ul.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ mai jos apasati butonul „Attach files” ca sa atasati felicitarea mesajului pe care il trimiteti (va aparea o poza mai mica sub textul pe care il scrieti, si pe care persoana care primeste mailul va da click si apoi o va putea downloada si vedea in calculatorul ei).

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Bun, in chenarul mare va stoarceti creierasii sa scrieti cateva randuri despre martisor, floricele, soare, iubire, prietenie, dorinte, impliniri, urari, etc. Va puteti folosi de butoanele de sus pentru a introduce in text emoticonuri, ultimul buton introduce un fundal la ceea ce scrieti, puteti sa schimbati culoarea textului, fontul, dimensiunea etc.

Dupa ce terminati, daca ati ales sa nu atasati felicitarea la e-mail, dati copy-paste la una din imaginile de mai jos trecand cu sageata mouse-ului peste ea de la stanga la dreapta. Se va albastri si atunci dati click dreapta pe ea si alegeti optiunea „Copiaza”(Copy) apoi dati click dreapta in e-mail si alegeti optiunea „Lipeste”(Paste).

Va aparea asa cum este aici si cand va da click pe ea persoana care o primeste se va deschide in alta fila a navigatorului ei de internet felicitarea intreaga, la dimensiunea ei normala.

Dupa ce terminati dati „Send„.

Felicitari de 1 martie si nu numai:

Felicitarile acestea doar de 8 Martie:

Pentru cei mai intarziati le dau cateva idei:

 • Stiu ca nu ti-am luat martisor si am fost un mare taran si mai stiu ca esti cea mai frumoasa femeie din spatiul sud-est european.
 • Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un martisor decat sa-ti dau un e-mail, dar intelege-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si traiesc numai prin rime.

Etichete: De Sărbători
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Felicitari de 1 si 8 Martie”

 1. simona says:

  nu aveti deloc dreptatebig grin

 2. felicitari8martie says:

  Dupa parerea mea, exista foarte multe persoane carora le place sa primeasca astfel de cadouri ‘virtuale’ cum le numiti. Consider ca reprezinta un gest frumos

Scrie un Comentariu