Femei goale

mai 25 15.296 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

A venit vara si multi s-au incins si cauta femei goale. Le pun cea mai fierbinte femeie de pe tot internetul.. sau ma rog, or mai fi dar nu am stat eu sa caut asa ceva. Adevarul este ca daca as vedea-o pe aceasta femeie pe strada, imbracata, poate nu mi s-ar mai parea asa, ca am vazut mai multe femei in genul acesteia, si normal, observi, dar cine s-ar fi gandit ca arata asa goala? Sau cine naiba s-ar gandi sa isi imagineze o astfel de femeie dezbracata?

Ma sperie gandul ca acum iti place de prietena ta, care poate are cateva kilograme bune in plus dar fiind tanara nu se observa si tie iti place de ea, dar nu te gandesti cum v-a arata respectiva peste 20 de ani, sau poate te gandesti dar esti impacat cu gandul.. cine stie, analizand-o pe ea si analizand si burtica ta umflata de la mititei si bere parca nu mai este chiar de rau, nici tu poate nu esti vreun fotomodel.

Este rau ca astea supraponderale sunt increzute, se simt mari, superioare tie si daca tu esti vreun slabut nu te inhama la casatorie cu un asemenea animal ca o sa ai o viata foarte grea (vezi filmul Norbit). Ce-i drept nu sunt toate la fel si au si ele avantajele si dezavantajele lor.. dezavantajele constand in aspectul fizic, predispozitia la boli de inima, dar dupa cum vedeti se mai ingrijesc si ele, mai merg la sala.. unele, fiindca la majoritatea le este lene sa mearga la sala pentru ca le este foarte greu si nu sunt invatate la un asemenea efort fizic decat daca nu cumva se opintesc sa manace un tort cu ciocolata la o masa fiindca au ele pofta. Vara la temperatura de aproape 40 de grade transpira.. sunt libidinoase

Dar au si parti bune. Unele sunt asa de dulci, si de timide, constiente de aspectul lor pe care vor cu tot dinadinsul sa il schimbe, si au o gandire foarte buna, sunt sufletiste, loiale, fidele, intelegatoare.. dupa cum vedeti, ce este in afara nici nu mai conteaza daca fata respectiva este atat de frumoasa in interiorul ei.. sufletul ei. Tine doar de voi si de mentalitatea voastra.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Femei goale”

Scrie un Comentariu