Femeie gigant

aprilie 22 13.828 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Pentru cei care isi iau neveste ca sa le munceasca am gasit o femeie tocmai buna pentru nevoile lor, care dupa cum arata, merge pusa si la plug sa are pamantul. Din punct de vedere fizic nu cred ca exista limita in ceea ce poate face, mai ales daca o antrenati putin.. o sa fie ca si cum ati avea un utilaj universal la dispozitia voastra.

Desigur, exista probleme atunci cand vine vorba de culcat, mai ales ca este stiut faptul ca fetele au nevoie de afectiune, tandrete si alte asemenea, si nu stiu cum poti sa acoperi o zona asa mare. Inchipuie-ti ca o femeie normala, slabuta, daca se strofoaca putin se largeste cat sa isi bage un barbat capul inauntrul ei.. deci o femeie atat de inalta, negresa, si nu e slabuta deloc.. ar trebui cel putin teoretic sa fie capabila sa te inghita cu totul!

Asa ca trebuie luate masuri de precautie daca nu vrei sa aluneci cu totul inauntru si sa mori sufocat. Se stie ca femeile nu prea sunt capabile sa isi scoata singure chestii din vagin, cel putin dupa parerea unui medic ginecolog care a aparut odata la tv si povestea cum vin paciente la el cu tot felul de ramasite de vibratoare improvizate pe care nu le-au putut scoate singure.. aici intra mezeluri, castraveti, banane, morcovi si altele care se rup inauntru si le inghit. Femeile astea dau o noua semnificatie indemnului stomatologului: „Mananca pe partea cealalta vreo doua ore”.

Ce ar mai trebui, sa te feresti sa nu se intoarca peste tine, sa nu fii in spatele ei daca stii ca a mancat o oala de iahnie de fasole ca risti sa te arunce cat colo mai ceva ca suflul unei explozii.. ar trebui sa fii foarte atent cu ce o hranesti ca infunda wc-ul sau cel mai bine o trimiti sa isi faca nevoile intr-un container de hazna, pe care sa il ridice periodic o firma specializata.

Dar dezavantajul major in a avea o sotie mare este ca, la o adica, daca i se scoala ei paduricea te ia si la bataie.. mai ales daca este proasta, si femeile cam au reputatia asta.. numai priveste la o fata de un metru jumate cat de sigura de sine este si cat de increzuta e, dar una de talia aceleia.. s-a terminat smecheria cu ea, esti mancat! si este posibil ca de voie, de nevoie sa treci tu la plug nu ea.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Femeie gigant”

  1. clauddya says:

    chiar ma uitam zilele trecute pe antena 1 , vorbea Madalin Ionescu despre uriasii din Bucegi ca au gasit nu stiu ce oase si nu stiu ce incaperi in care au trait ei..

    cred ca femeia asta facea parte din clanu lorlaughing

Scrie un Comentariu