Film nou cu Adam Sandler

aprilie 17 376 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Adam Sandler este unul dintre actorii mei preferati, fiindca mi-au placut toate filmele in care a jucat, mai putin Funny People pentru ca ma asteptam sa fie comedie si s-a dovedit a fi o drama care nu s-a ridicat la nivelul filmelor in care a jucat pana acum, mai ales ca inaintea lui a fost Click care mi se pare a fi cel mai bun film cu Adam Sandler. Asadar un film nou ar trebui sa fie genial pentru a fi comparat cu Click.

Lista de filme nici prea grozave dar nici prea slabe se continua si in 2011, Adam Sandler aparand in filmul „Just Go With It”, un film care din punctul meu de vedere merita vazut. Este o comedie romantica facuta in asa fel incat sa nu atraga doar atentia femeilor ci si a barbatilor. Povestea noului film este una oarecum interesanta, in care personajul interpretat de Adam Sandler se preface a fi casatorit cu o femeie nesuferita pentru a agata fete credule prin baruri. Si vrajeala aceasta ii merge cativa ani buni pana cand isi gaseste femeia cu care vrea sa se casatoreasca dar nu poate fiindca aceasta crede ca este casatorit deja. Povestea se complica pe masura de Adam incearca din rasputeri sa mimeze un divort, renuntand la nevasta si copiii pe care de fapt nu ii are. In cadrul acestui film veti mai descoperi pe Jennifer Aniston si Nicole Kidman.

Just Go With It poate fi deja downloadat de pe trackere si huburi, se gasesc foarte multe variante ale filmului, eu garantez doar pentru „Just Go With It 2011 R5 LiNE XViD-FLAWL3SS”, sunt sigur ca peste cateva zile sau saptamani o sa apara si un dvdrip dar eu zic ca poate fi vazut de pe acum la o calitate acceptabila. Se gasesc mai multe subtitrari chiar si pe internet cu toate framerate-urile posibile astfel incat nu o sa fie problema sa gasiti una care sa se potriveasca.Pentru cei care doresc sa isi achizitioneze DVD-ul sau sa il vada la cinematograf.. traducerea in romana a filmului este „Nevasta de imprumut”.


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Film nou cu Adam Sandler”

  1. Irina says:

    Frumos film, il recomandbig grin

Scrie un Comentariu