Filme de calitate buna care nu ocupa mult spatiu

octombrie 28 2.050 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Desi acum telefoanele vin cu o memorie interna destul de mare si accepta carduri de memorie care furnizeaza spatiu suficient pentru stocarea multor filme, trebuie luat in considerare faptul ca inca exista avantaje in a transfera pe telefon un film care nu ocupa mult spatiu: sa ai cat mai multa memorie libera e totdeauna un lucru binevenit; cu cat ai mai multa memorie ocupata cu atat telefonul va deschide mai greu folderele si nu in ultimul rand, timpul de asteptare la transferul dintre PC si telefon se scurteaza considerabil.

Pana nu demult, existau site-uri care optimizau filmele si le puneau la download, insa de cand filmele nu prea se mai descarca ci se vizualizeaza online, s-a cam ales praful. Totusi, exista o solutie.

Este poate cea mai convenabila metoda de a descarca un film pentru a-l pune pe telefon – intri pe un site in care poti vedea filmul online, cu subtitrare. Majoritatea site-urilor pe care se pot vedea filme online subtitrate folosesc player-ul retelei sociale Vk, si nu trebuie decat sa incarcati pagina apoi sa folositi suplimentul Firefox, Download Helper (sau orice alta unealta de descarcare a videoclipurilor de pe net.. se gasesc o gramada) pentru a-l descarca. Un film de lungime obisnuita (90 min) are putin peste 300 de MB, unde mai pui si ca e subtitrat, gata de vizionare.


Pentru Telefon
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Filme de calitate buna care nu ocupa mult spatiu”

Scrie un Comentariu