Filme noi cu adolescenti

decembrie 19 1.367 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Luna aceasta am avut placerea de a vedea cateva filme noi cu adolescenti, preferatele mele fiind comediile in genul celebrului film American Pie pentru ca surprind o parte a vietii prin care am trecut si ma regasesc, cu toate ca eu nu am avut posibilitatea de a avea parte de toata distractia, nebuniile si fetele frumoase care sunt prezente in aceste filme.. in schimb am avut parte de bautura si un grup mare de prieteni, astfel incat nu m-am plictisit.. in casa.

Daca ar fi sa fac un top, si sa incep cu cel mai slab film, as incepe cu The Abduction care din trailer, ar avea un subiect interesant: un tanar care seamana izbitor cu varcolacul din Twilight, descopera ca de fapt cei cu care locuia de cand era mic nu erau parintii lui reali si ca fusese dat disparut. Astfel, alaturi de o fata sprancenata de vizavi, de care este indragostit, pleaca in cautarea parintilor si are parte de niste peripetii. Eu cam asta am inteles din trailer, dar de fapt e o poveste intortocheata cu agenti secreti, schimbari de situatie, bataie si fuga.. multa fuga. Aproape ca are si o scena de sex in tren dar este neconsumata pentru ca sprancenatei ii ghiortaie matele de foame si fuge repede sa ia de mancare.. acu na, doar nu era sa faca sex pe burta goala, povestea fetelor de azi.

Pe locul doi, s-ar clasa filmul The Inbetweeners Movie, zic movie pentru ca din ce am vazut pe net este si un serial. Povestea este una pe atat de simpla, pe atat de frumoasa. O gasca de prieteni neadaptati social in cadrul liceului, hotarasc sa plece intr-o vacanta in Grecia dupa absolvire. Evident, scopul lor acolo este sa se imbete pana nu mai pot, sa se distreze si bineinteles, sa puna mana pe cat mai multe fete sexy si dornice. Daca li s-a indeplinit visul, va las pe voi sa descoperiti.

Pe primul loc s-ar situa A Good Old Fashioned Orgy, un film cu adolescenti de 30 ani care desi acum majoritatea au barba, slujbe, relatii stabile, inca se mai strang la unul din ei acasa si dau niste petreceri tematice nebunesti. Este totul bine si frumos, pana cand tatal respectivului vrea sa vanda casa de nebunii. Acum respectivii vor da o ultima petrecere, prin care sa compenseze lipsurile din adolescenta, si anume faptul ca nu au luat parte la o orgie ca lumea pentru ca fusesera speriati de parinti in legatura cu bolile venerice, transformand sexul intr-un lucru infricosator.

Un alt film interesant de urmarit ar fi DeadHeads construit pe ideea ca dragostea nu moare niciodata. Este un horror comic despre drama a doi zombi care sunt diferiti de ceilalti semeni ai lor prin faptul ca gandesc si sunt lucizi la fel ca in timp ce erau in viata.

Si daca tot sunteti amatori ai genului, atunci s-ar putea sa nu vreti sa ratati filmul Barely Legal si Dirty Girl.


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Filme noi cu adolescenti”

Scrie un Comentariu