Filme online gratuite subtitrate in romana

ianuarie 31 13.061 Like to Share? 13 Comentarii Text Mare-Text Mic

Dupa multi ani de chinuit cu DC-uri, torrente, draci, laci, au aparut si mult asteptatele site-uri cu filme online gratuite subtitrate in romana, la care te poti uita si fara limita de timp si care au filme destul de noi. Inca mai au de invatat despre codarea subtitrarii in Central European, adica  pe alocuri mai dai peste o subtitrare in romana codata cu litere englezesti ceea ce face ca in locul literelor necunoscute, adica a diacriticelor sa apara diverse simboluri insa cu care cred ca sunteti obisnuiti si nu e chiar asa un inconvenient.

In rest, puteti avea surpriza sa vedeti ca lipseste sfarsitul unui film.. la mine s-a intamplat la comedia House Broken, probabil a fost o simpla intamplare si din fericire sfarsitul filmului era destul de evident. Inafara de astea mai sunt tot felul de reclame stupide aruncate pe acolo ca si cu lopata, una chiar si pe player-ul de vizualizat filmul. Pentru a scapa de ele instalati-va extensia Adblock Plus care exista pentru majoritatea browserelor de net.

Unul din primele site-uri de filme online gratuite subtitrate in romana este FilmeHD.net. Dupa cum o sa vedeti daca aveti curiozitatea sa aruncati un ochi pe site, filmele sunt grupate ordonat pe categorii, nefiind insirate numele ca text ci ca postere, lucru care imi place foarte mult iar ce e si mai bine e ca poti sa ceri un anumit film pe care il doresti prin intermediul formularului din partea stanga jos a site-ului, si dupa cum scrie acolo.. o sa adauge filmul cerut de tine.. asta daca a aparut. Daca vezi un trailer la un film care iti place si nu te uiti la data cand apare degeaba il ceri ca n-au de unde sa ti-l ia.

Alte site-uri cu filme online gratuite subtitrate in romana:


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

13 Comentarii la “Filme online gratuite subtitrate in romana”

 1. Anaconda says:

  Buna. Doresc sa va informez asupra faptului ca s-a deschis o noua comunitate de FIFA ONLINE. Inscrierile in campionatele noastre sunt total GRATUITE! In plus, oferim si PREMII substantiale participantilor care frecventeaza campionatele noastre.

  Daca doriti mai multe amanunte despre proiectul nostru, intrati pe forum ( http://fifaclub.org ) sau trimiteti-ne un mail pe adresa E-mail

  —–>>> http://fifaclub.org <<<—–

 2. filme online gratis says:

  cinem a vine acasa la tine cu un pachet de filme online , fiecare film se poate descarca , filme online gratis cu subtitrare inclusa in film

Scrie un Comentariu