Flashblock

mai 27 1.735 Like to Share? 12 Comentarii Text Mare-Text Mic

Flashblock este o extensie pentru Firefox si Netscape care blocheaza flash-urile dintr-o pagina de internet pe care o vizualizezi in mod automat, fara sa mai stai sa dai click dreapta pe flash-ul respectiv sau sa faci si altceva. Adaugati-l la Firefox. Este foarte util si usor de lucrat cu el si va recomand sa il instalati. Dureaza 3 secunde pana se incarca, dati click pe butonul de instalare, asteptati 30 de secunde pana il instaleaza si apoi restartati Firefox-ul si gata.. procesorul vostru nu mai este nevoit sa suporte toate flash-urile alea inutile.

Ca sa vedeti flash-urile respective aveti doua solutii:

 • prima este sa duceti cursorul in dreptul flash-ului respectiv si sa dati click (sigla flash se va schimba intr-un buton play), asta va face sa apara doar acel flash restul ramanand blocate;
 • a doua solutie este sa dati click dreapta pe flash-ul blocat si sa alegeti optiunea „Accepta animatiile flash de pe acest site” care v-a incarca toate flash-urile de pe pagina respectiva tot timpul. Pentru a o dezactiva dati din nou click dreapta si debifati-o.

Ca sa nu mai apara deloc flash-ul dati click dreapta si alegeti optiunea „Inlatura aceasta animatie Flash”. Inlatura Macromedia Flash, Macromedia Shockwave, Macromedia Authorware.


Etichete: Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

12 Comentarii la “Flashblock”

 1. Ada says:

  am reusit whew
  nu ma prinsesm ca e vb de navigator, cautam tools prin Control Panel….. big grin multumesc!!

 2. Gigi says:

  La cineva ii canta muzica si flashblock nu detecteaza nimic, foloseste alt cod, dar cum?! Ai vreo idee?

Scrie un Comentariu