Generator de Text Animat

mai 23 3.145 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

M-am gandit ca acest generator de text animat sau miscator, cum vreti sa ii spuneti, va prinde bine pe in navigarea pe internet, mai ales acelora dintre voi care folosesc site-urile de divertisment social fiindca puteti sa va scrieti diverse chestii pentru profile sau pentru comentarii. Ca sa intelegeti despre ce este vorba eu am ales drept exemplu stilul asta cu vrajitorul:

Pentru a alege alte stiluri dati click sus in dreapta unde scrie „Create..”, o sa observati sub el niste linkuri cu diverse poze in care puteti voi sa modificati textul, cu pisici, bufnite, flori, rosii, ziare, pachet de tigari etc. Dupa ce alegeti ce va convine completati campul pentru text (sunt caractere limitate, adica nu merge sa scrii acolo povesti, doar titlul la ele). Dupa ce completati acolo apasati butonul Generate.

Or sa va apara niste coduri, primul este HTML care este acceptat cam de toate site-urile de divertisment social, de exemplu pe Hi5 (atat in profil cat si in comentarii) iar in site-urile in care nu este acceptat, de exemplu iOrbix (o sa gasiti un link de introducere a imaginii, atat in profil cat si in comentariu, pe care daca dati click o sa va apara o casuta unde sa introduceti codul din care va extrage decat imaginea, inlaturand link-ul generatorului).

Al doilea cod, in phpBB or vBulletin, se foloseste de obicei in cadrul forumurilor.


Etichete: , Facebook, Hi5, iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

3 Comentarii la “Generator de Text Animat”

  1. sweetbear says:

    poi mie numi genereaza codurilehappy…..ce sa facconfused

  2. Luca says:

    Foarte tare ! sper sa si mearga ! happy cu altceva nu ai ? un creion de exemple … numai bine si spor !

Scrie un Comentariu