Generator de text si imagini

august 18 3.029 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Stiu ca sunt printre vizitatorii mei si multe persoane interesate de astfel de generatoare de texte si imagini care se fac destul de utile in conversatiile si descrierile din profilele deschise pe retele sociale precum Facebook, Hi5, iOrbix etc. Nu de putine ori se intampla sa vezi tot felul de imagini cu texte in limba engleza care sunt destul de frumoase, dar cred ca ar da mai bine o imagine cu un text scris de manuta si mintea fiecaruia, in locul acelor imagini ajunse deja kítschuri.

In cadrul acestui generator de text si imagini veti gasi urmatoarele:

 • in cadrul paginii din linkul de mai sus, sunt toate chestiile personalizate care se pot genera. Acolo unde scrie „Your photo here” inseamna ca acolo vine poza voastra.
 • in cadrul meniului „Face in Hole” veti descoperi posibilitatile de adaptare a unei poze cu fata voastra in cadrul unei imagini cu fata decupata. De asemenea puteti insera si un text, optional.
 • in cadrul meniului „Photo Montage” puteti incarca o poza de-a voastra in interiorul unei imagini de pe site. Aceasta este una din optiunile mai usoare, prima cu inserarea fetei nu cred ca e asa usor de folosit, nu toata lumea are poze asa ca de buletin. De asemenea puteti scrie un text.. imaginea cu medalionul in forma de inima e destul de interesanta.
 • meniul „Word Art” este preferatul meu pentru ca poti scrie in interiorul unei imagini cateva cuvinte cu un stil aparte. Se genereaza astfel niste imagini care pot spune exact ceea ce vreti, in limba in care vreti. Nu mai stati sa luati imagini gata facute cu texte in engleza.

O parte si mai buna a site-ului este ca ofera cod html pentru a posta imaginile generate pe site-urile de socializare fara a mai fi nevoie sa le incarcati prin alte parti sau sa le modificati, este vorba de codul „MySpace / Website Code” care apare dupa ce dati Create, sub imaginea generata.

Daca tot am pomenit de modificat imaginile respective, nu ar fi chiar o idee rea ca cele de la „Word Art” sa le folositi pe post de felicitari virtuale cu ocazia unor sarbatori. Am vazut ca sunt cateva sabloane special create pentru sarbatori. Sper sa va fie de folos!


Etichete: , , Hi5, iOrbix
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

8 Comentarii la “Generator de text si imagini”

 1. Doody, x says:

  ce este asta? un fel de ‘febră’ pentru generatoare? laughing

 2. SmileBright !cu Doody says:

  nu stiu; dar as vrea sa am ce sa citesc pe blogul tau pentru ca nu mai am conturi pe nici-un site social. ;pp
  si macar asa sa am o ocupatie cand stau la laptop.
  A şi… generatorul asta… e cam inutil. laughing
  imi aduce aminte de colajele unora eşuate si expuse pe internet.

  • Admin says:

   aici m-ai prins, in ultima perioada nu am mai avut nici timp si nici dispozitia necesara sa stau sa compun un articol scris cum trebuie, dar poate in seara asta scriu unul, despre ce subiect ai dori sa vorbesc?

 3. SmileBright !cu Doody says:

  nu stiu; surprinde-ma.
  desi ar fi cam dificil pentru ca nu ne cunoastem asteptarile =)

 4. dan says:

  bluetooth 2.1 e compatibil cu bluetooth 3.0 ?

  • admin says:

   Toate versiunile de Bluetooth sunt construite astfel incat sa fie compatibile cu cele vechi, deci da. Doar ca viteza de transfer va fi cea a versiunii vechi, in cazul tau 2.1 MBps. Inafara de treaba asta, depinde si de cum sunt construite diversele chestii pentru Bluetooth 2.1, este posibil sa nu poti folosi toate functiile acestora pe 3.0.

 5. dan says:

  multumesc

Scrie un Comentariu