Generator Facebook Cover

decembrie 22 6.876 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Cover Photo, sau Coperta Axei Timpului dupa cum a fost tradusa in Romana (probabil de catre un fan Star Trek) reprezinta imaginea aceea mare din antetul profilului Facebook Timeline. Si cum unde este cerere apare si oferta, s-a pus la punct un generator pentru a usura munca celor care vor o imagine draguta la profil dar nu au cunostintele necesare editarii acesteia.

Pentru a incepe crearea Copertei Axei Timpului, trebuie sa accesati Facebook Cover Generator si sa apasati butonul „Connect with Facebook to Start”. Acum toate aplicatiile astea pentru facebook cer sa se conecteze cu profilul tau asa ca nu mai ridica nimic niciun semn de intrebare. Acest generator cere asta pentru a avea acces la pozele tale de pe Facebook, din care vrei sa faci acea Cover Photo, sa nu ma repet cu axa timpului si cronologia.

Apasati butonul „Log In”, apoi „Allow” (in romana butoanele albastre probabil sunt Conectare si Permite). Sunteti redirectionati catre generator unde vi se pune in fata o copie a antetului profilului vostru si aveti trei optiuni:

Select a background. Apasat, acesta va deschide o fereastra unde vi se da posibilitatea de a alege o imagine de fundal care poate sa fie una dintre pozele voastre din albumele de pe facebook sau o puteti incarca din calculator.

Indiferent de marimea imaginii alese, aceasta va fi in mod automat ajustata la latime. In ceea ce priveste inaltimea pozei, trebuie sa trageti cu sageata de la mouse in sus sau in jos pentru a seta care parte din poza sa fie afisata.

Add up to 8 photos to generate the cover: Aici vi se da posibilitatea de a introduce pana la 8 poze pentru a decora Coperta Axei Timpului (Cover Photo). Dati click pe primul patrat, asteptati pana se face conexiunea la albumele de pe Facebook, apoi selectati poza pe care o doriti sau puteti incarca una din calculator. Nu este obligatoriu sa incarcati toate cele 8 poze. Daca vreti sa stergeti vreuna folositi patratul rosu cu X din dreptul ei.

Generate. Adauga o rama alba la pozele selectate la pasul 2, le da un efect de blur  si le imprastie aleatoriu pe imaginea de fundal aleasa la pasul 1. Bineinteles ca, la fel ca toate site-urile care pun la dispozitie coperte din-astea gratuite, in coltul din dreapta jos sta scris numele site-ului de unde ati facut rost de ea. Odata apasat acest buton se afiseaza pasii 4 si 5, respectiv un buton de download si unul de a publica direct pe profil.

Probabil ca pe masura ce va trece timpul, acest generator isi va imbogati paleta de optiuni si personalizari cu multe alte efecte si cosmetizari.


Etichete: , Facebook
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Generator Facebook Cover”

 1. maran corina says:

  multumesc

  • admin says:

   u.. la tine merge site-ul respectiv? eu intrai pe el si mi-aparu o chestie chinezeasca, cred ca generatorul nu prea a avut succes. O sa refac articolul asta in vreun fel

 2. Maria says:

  Si mie imi apare chineza. Pacat, chiar voiam sa incerc treaba asta, parea interesanta.

Scrie un Comentariu