Google Earth Download – ultima versiune

aprilie 22 9.251 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Google Earth dupa cum stiti majoritatea este un program cu ajutorul caruia puteti vedea din spatiu incepand de la globul pamantesc pana la casa de la tara. Versiunea asta ce-i drept se incarca mult mai repede si sunt adaugate mai multe imagini dar numai pe anumite parti ale globului astfel in Romania, locurile acelea care nu se vedeau inainte nu se vad nici acum.

La ce e bun? e bun la impartitul pamantului. La tara, se duc oamenii la primarie si primaru aprinde ca smecheru calculatorul si taranii sunt „Oaha!!” butoneaza pe acolo, si le arata, uite bah aici e tarlaua ta de pamant tine de la drumul asta care duce la stana lu Nea Popica pana la padurea asta.. se pogodesc ei acolo, si pe urma la bar si acasa povestesc: Fusai la primar si mi-arata acolo cum sta treaba, mi-arata din satelit pamantul..oaha tu stii cum se vede? se vede si casa noastra.. iar nevasta sau prietenii de pahar sunt „ua drace.. ce ti-e si cu stiinta asta, unde au ajuns, ntz ntz ntz” si pe urma se duc la veceu nu se mai duc dupa casa sa se pise ca poate ii vede primaru.. si se fac de ras.. sunt si ei oameni civilizati ce naiba..  cel putin femeile ca pe barbatii cu ochii bulbucati de la vin ii cam dor in cot ca ii vede primarul.. nu ca femeile ar fi vreo poama.. multe dintre ele ii fac pe barbati la bautura. Ca sa nu mai zic ca unele atunci cand au nevoie, doar departeaza picioarele, se uita in jur si ii dau drumul.. o fac si ele din picioare deci nu sunt chiar asa diferite de barbati.

Nu va bucurati ca nu o sa vedeti pe vecina de alaturi cand se dezbraca, nici nu o sa va puteti urmari sotia cand pleaca de acasa.. pentru ca nu ofera imagini in timp real, nici macar un frame de o saptamana.. este o singura imagine pe care o vezi timp de un an daca nu mai bine dar poti sa mai vezi pe la altii, poti cauta un anumit oras sau localitate care nu stii unde este, si poti chiar primi instructiuni cum sa ajungi dintr-un loc in altul.. este practic o harta.

De exemplu, daca vrei sa ajungi din Craiova in Bucuresti, cand esti in Craiova selectezi un anumit loc si alegi optiunea „From here” si navighezi pe harta pana la Bucuresti, sau dai search, si acolo alegi optiunea „To here”, si ti se vor da indicatii cum sa ajungi acolo si iti arata strazile pe unde sa o iei si o estimare a timpului pe care il faci pana in locul respectiv.

Cerinte:

· CPU: Pentium 3, 500Mhz
· System Memory (RAM): 128MB
· Hard Disk: 400MB free space
· Network Speed: 128 Kbits/sec
· Graphics Card: 3D-capable with 16MB of VRAM
· Screen: 1024×768, „16-bit High Color”


Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Google Earth Download – ultima versiune”

 1. vionda says:

  multumesc

 2. vionda says:

  tot multam

 3. admin says:

  Aaa.. link-ul de download al programului este acela subliniat, primele doua cuvinte: Google Earth, dai click acolo ca sa il downloadezi, daca asta e problemahappy

 4. aNaMaRia says:

  Hey..pLz iMi spOoNe Ji Mye qNVa km Sa sCotH gOogLe eaRtH-uL dp aCeSt SiTe FiindCa aM nevOie

 5. admin says:

  dai click pe primele 2 cuvinte, alea subliniate „Google Earth”, apoi o sa se deschida o fereastra mica de unde dai Save ca sa salvezi fisierul. Apoi te intreaba unde sa il salveze, alege si tu din lista aia „Desktop” si dai ok. Il descarca, apoi cand e gata te uiti pe desktop ca o sa iti apara acolo. Ca sa il instalezi inchizi aplicatiile astelalte si dai dublu-click pe fisierul salvat pe desktop.. apoi dai si tu next, next, next finish.

Scrie un Comentariu