Google maps

mai 22 1.045 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Am descoperit o bucata de desert cu ajutorul Google Maps (un fel de Google Earth online) in care este o expusa o imagine facuta din satelit cu un zoom deosebit.. aproape le puteti vedea fetele celor care sunt acolo.(dublu click pentru a apropia si mai mult)

Va dati seama ca armata americana, rusa.. are sateliti care vad asa in orice colt al lumii, unde vor ei si in timp real.. ce marfa ar fi daca am avea si noi acces la acei sateliti. Posibilitatile ar fi nelimitate. Oricum, sper sa se invecheasca si sa nu le mai foloseasca astfel incat sa le dea publicului larg.. sigur se va intampla asta.. peste o mie de ani poate iar eu am sa fiu departe.. probabil o sa vad din cer cu ochii mei cum sta treaba.. daca oi avea ochi pe acolo. Sper sa nu ma uit de jos in sus, chiar daca pot sa ma uit pe sub fuste parca flacarile iadului nu ma incanta deloc.

Imagini din satelit se gasesc pe net intr-un numar foarte mare. Bazate pe acest serviciu de la Google site-urile au profitat si au gasit fel de fel de solutii pentru a face bani. De exemplu, pe langa fereastra normala de vizualizare a unui oras, a pus si link-urile firmelor care sunt in orasul respectiv, dar in lateralul imaginii. Nici macar nu s-a obosit webmasterul site-ului sa le introduca in harta, frumos, exact unde se regasesc.. pe ce strada.. exact locul unde are reprezentanta firma respectiva. Pentru cei interesati, am spus in articolul cu serviciile Google cum se pot introduce datele astea.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Google maps”

  1. George says:

    E o fantana chestia din mijloc?thinking

Scrie un Comentariu