Google Preview

mai 20 763 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Google Preview, denumita acum Search Preview (probabil s-a luat Google de ei sa nu le mai foloseasca numele) este o extensie folositoare pentru Mozilla Firefox.. daca cei de la Microsoft sperau sa faca minuni cu Internet Explorer 8 care a iesit destul de bunicel ce-i drept, tot nu se compara cu Firefox-ul din cauza temelor de aspect si a suplimentelor utile care pot fi adaugate pe acesta.

Google Preview este un supliment menit sa va ajute in cautari Google, cam toata lumea foloseste google cand e vorba de cautari pe internet, cel putin eu pe asta il folosesc. Mai sunt cate unii care isi instaleaza cate un program si in nestiinta lor bifeaza sa isi instaleze si un toolbar cu lucruri total nefolositoare care ii modifica motorul de cautare si pe urma nu mai stie sa il faca la loc dar aia sunt specimene

In momentul in care faceti o cautare google (sau interogare cum ar spune profu’ de info) si va apar rezultatele, suplimentul acesta va arata o imagine a site-urilor din rezultate in partea stanga.. devine util mai ales cand stiti cum arata site-ul pe care il cautati si nu mai stati sa mai cititi celelalte rezultate. Iar la fel va ajuta sa observati mai repede cand un site este suspectat de diverse lucruri necurate.

Ca sa il adaugati la Firefox intrati aici (de pe Firefox evident) si apasati butonul verde din mijlocul paginii unde scrie mare si gros „Adauga la Firefox”, sau „Add to Firefox” depinzand de limba in care aveti browser-ul.

Daca din diverse motive doriti sa nu mai apara imaginile la site-uri atunci cand cautati ceva pe Google doar dati un click pe iconita suplimentului din bara de stare.. atunci o sa apara o linie pe aceasta fiind barata iar rezultatele or sa va apara normal – adica il dezactivati.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Google Preview”

  1. paul says:

    GP e mai potrivit doar pt a vedea cum arata site-ul..pt a depista virusii si alte programe daunatoare e mai bun WOTbig grin..parerea meahappy

Scrie un Comentariu