Grasanul puturos – Film & Joc Online

septembrie 19 425 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Din ciclul jocurilor stupide pe care le joci la serviciu sa pierzi timpul intr-un mod neproductiv ca sa faci in ciuda sefului, va prezint un joc interesant cu un grasan puturos care de fapt este un erou al carei super-putere costa in capacitatea de a zbura tragand basini cu stropi. Inainte sa fiti prea entuziasti, trebuie sa precizez ca zburatul este limitat, iar cat de mult poate zbura depinde in mare masura de cat il alergi.. probabil ca sa faca gaze la stomac.

Jocul se numeste Puzzle Farter si consta in 105 nivele cu diverse obstacole peste care trebuie sa treci folosindu-te de super-puterea puturoasa si de maiestria personala. La inceput o sa fie foarte greu dar pe masura ce joci o sa te prinzi cum se piloteaza grasanul.

Mie personal, grasanul din joc mi-aduce aminte de un film norvegian pe care l-am vazut de curand pe HBO. Este cu un grasan blond cu nume de rinocer, care locuieste singur intr-un apartament spatios, este virgin si se masturbeaza uitandu-se la filme porno.. cel putin pana prietenul sau cel mai bun si unic ii aduce un vibrator in forma de vagin. Toate astea sunt date peste cap cand parintii lui inchiriaza o camera din apartament unei studente suedeze foarte sexy (cum altfel). Fata venita in gazda este o nimfomana alcoolica, drogata,  si ii schimba total viata grasanului, care se indragosteste dar ea nu il baga in seama preferand tineri musculosi si „misto”, pe el tinandu-l ca prieten. Pana la urma nu stiu cum a ramas, ca nu am avut rabdare sa ma uit pana la final, nemaiputand sa suport chinurile grasanului.. saracul de el.


Filme de văzut, Jocuri Online
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Grasanul puturos – Film & Joc Online”

Scrie un Comentariu