Hamsterul ideal

iulie 31 455 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Multa lume are in casa intr-un acvariu plin cu rumegus, o pompita de apa si o rotita, un hamster. Adevarul este ca un hamster trebuie ingrijit, nu trebuie scos din acvariu si dat drumul prin camera ca se baga cine-stie pe unde de nu il mai gasesti sau il gasesti mort, unde mai pui ca trebuie sa mergi la magazin si sa dai bani pe el, mancare si alte chestii care ii sunt necesare.

Hamsterul ideal, ce-i drept, nu este alb si poate fi un pic mai mare, dar are un avantaj major – nu costa bani si nu are nevoie de o ingrijire continua sau de un mediu costisitor ori mancare speciala. Singura problema este ca trebuie sa dai fuga pana la habitatul sau natural, ghena de gunoi de langa bloc, si sa alergi aplecat dupa el cu o cutie de carton in mana, pentru a-l captura. Ideal este sa prinzi unul mai mititel, pe care sa il cresti in spiritul decentei si creativitatii.

Dupa ce il aduci acasa, il imbaiezi cu sampon sau sapun lichid cu aroma de capsune si il lasi putin in locusorul lui sa se acomodeze in noua casa in care este cald, mancare, apa si tot ce si-ar putea dori, ai sa vezi ca ai hamsterul perfect.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Hamsterul ideal”

Scrie un Comentariu