Hi5 – Cautare

noiembrie 8 5.724 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Hi5 a ascuns bara de cautare a prietenilor sau ma rog, a persoanelor care au profil pe reteaua sociala respectiva, cel mai probabil din cauza ca au dorit sa faca un antet la site cat mai bine organizat si cat mai simplu. Bara de cautare pe hi5 este folositoare nu numai celor care au prieteni pe hi5 si vor sa ajunga rapid la profilul lor, ci oricui are o adresa e-mail sau un nume a unei persoane despre care doreste sa afle mai multe informatii.

In ziua de azi nu trebuie sa fii detectiv pentru a afla toate informatiile importante despre o persoana, avand la dispozitie atatea retele de socializare in care sunt sanse ca persoana respectiva sa aiba un profil completat cu date personale si poze. Ce-i drept, de cand s-a dus de rapa hi5-ul, profilele de acolo nu mai sunt chiar actualizate, multi utilizatori renuntand la conturile respective, dar chiar si asa poti intra pentru a arunca o privire in trecutul unei persoane pe care abia ai cunoscut-o sau sa faci o incursiune in trecut vazand poze cu foste iubite si cunostinte.

Pentru a ajunge la bara de cautare de pe hi5 parcurgeti pasii urmatori:

 1. conectati-va pe hi5
 2. mergeti cu sageata mouse-ului pe bara neagra de sus pana ajungeti in dreptul meniului „Persoane”
 3. din meniul care se lasa in jos dati click pe Cautare
 4. introduceti in caseta care apare un nume sau o adresa de e-mail a persoanei pe care doriti sa o cautati si apasati Cauta
 5. folositi filtrele din partea stanga pentru a localiza mai bine ceea ce cautati.

Trebuie sa spun ca dupa nume este aproape imposibil sa gasiti ceva, pe deoparte findca formularul de cautare nu este unul procopsit si pe de alta parte pentru ca putina lume are numele sau scris simplu: chiar daca isi scrie numele real este foarte posibil sa fie scris cu caractere speciale.

Cea mai sigura si mai usoara cautare pe orice retea de socializare se face dupa e-mail. Daca aveti adresa de mail pe care respectivul sau respectiva si-a facut cont, atunci ii veti gasi profilul intr-o secunda.


Hi5
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Hi5 – Cautare”

 1. george says:

  de ce mi sa anulat contul pe hi5 si nu mai pot accesa pagina de hi5????

 2. Mariana says:

  vreau sa deschid contul meu

 3. NicK says:

  eu al mai am .. dar nu mai am prieteni

Scrie un Comentariu