Imagini de fundal

mai 23 5.921 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Imaginile care se pun de obicei pe fundalul unei pagini de internet, fie ea site personal sau profil pe o retea de socializare tip iOrbix sau Hi5, sunt niste imagini mici setate sa se repete. Dat fiind faptul ca se repeta, aceste imagini de fundal trebuie sa fie in asa fel incat sa fie continue, ca un model.. sa nu vezi o imagine de 15000 de ori ci doar o imagine mare care are un anumit model. Se gasesc pe internet diverse site-uri care le genereaza.

Imaginile pentru fundal se numesc pattern, asta in cazul in care doriti sa cautati pe google altele decat cele pe care vi le dau eu aici. O sa va sugerez site-ul PaternCooler pentru ca sunt multe modele frumoase la care puteti sa le schimbati culorile dupa bunul plac.

Instructiuni: dati click pe o imagine din modelele afisate pe pagina. Daca nu va plac alea din prima pagina apasati butonul ala cu sageata la dreapta ca sa treceti la pagina urmatoare.

Dupa ce alegeti modelul, va setati culorile la el (asta daca vreti sa ii schimbati culoarea). Observati ca in modelul respectiv sunt mai multe culori care sunt afisate jos sub forma de patrate, imediat sub spectrul de culori din care alegeti nuanta la prima culoare. Daca vreti sa resetati culorile ca nu va plac alea pe care le-ati ales dati refresh la pagina (F5).

Dupa ce terminati cu culorile, dati click in dreapta unde scrie Next Step pe butonul „Set repeat size”. Asteptati putin sa se incarce. O sa va apara pagina cu imaginea de fundal aleasa si in josul paginii un chenar din care sa alegi marimea de repetare. aveti acolo mai multe valori de la cea mai mica 25% la cea mai mare 200%.

Dupa ce alegi marimea de repetare da click pe butonul Apply Size pentru a activa butonul de Download. Apesi download, apoi iar download this pattern, si il salvezi in calculator unde stii tu mai bine ca sa ti-l incarci pe urma unde ai nevoie.

Alte pagini de internet unde gasiti astfel de imagini:


Etichete: , Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Imagini de fundal”

  1. bowtech says:

    Foarte interesant subiectul!

  2. Retete de prajituri says:

    Interesant site-ul… gasesti cam ce imagini vrei…

Scrie un Comentariu