Infrumusetare poza cu un click

ianuarie 5 6.237 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Nu-i asa ca ar fi frumos sa incarci undeva poza si sa fie prelucrata automat: adica sa i se ajusteze culorile, luminozitatea,contrastul si chiar sa iti si astupe cosurile, ridurile sau alte imperfectiuni? Bineinteles ca ar fi, oricine isi doreste sa arate cat mai bine in poza. Si inafara de asta, te-ar scuti de o gramada de timp pierdut la infrumusetarea pozelor.

Ei bine, iata ceva ce ar trebui sa incerci: PicTreat -incarca o poza si o sa vezi ca o va infrumuseta instantaneu. Poti incarca o poza din calculator, de pe internet introducand URL-ul acesteia (adica linkul direct al imaginii, cel care se termina in .jpg, .png etc.) sau poti chiar sa importi pozele tale de pe Facebook, MySpace, Flickr sau Photobucket.

Dupa ce apesi butonul de Upload este posibil sa iti apara o fereastra cu niste optiuni:

  • bifezi „Red eyes reduction” daca este o poza in care ai iesit cu ochii rosii (adica o poza intunecata iar roseata este cauzata de aparatul foto cu care s-a facut poza, nu este o roseata aparuta de la nesomn sau bautura)
  • bifezi „This is a mobile phone photo” daca este o poza facuta cu telefonul mobil (se stie ca indiferent de rezolutie camerei, o poza facuta cu un telefon este de proasta calitate).

Dai OK si astepti cateva secunde pana ti-apare poza prelucrat. Ai si fila cu originalul pentru a vedea diferentele intre cele doua. Pentru a vedea poza in marimea pe care ai incarcat-o (in preview este micsorata), trebuie sa dai click pe „Get your photo in its original size”.

Daca rezultatele sunt satisfacatoare poti salva poza in calculator apasand „Save to your computer”, poti taia poza (crop) pentru a o seta ca imagine de profil pe facebook sau o poti incarca pe diverse retele sociale asa cum este. Link-ul imaginii ramane salvat pe site, asa ca daca nu vreti sa fie acolo trebuie sa dati „Delete photo”. Ca sa aveti acces la toate pozele salvate trebuie sa va faceti cont pe site, daca nu aveti un link de bookmark care pune un semn de carte la pagina cu poza voastra, avand acces oricand la ea sa luati linkul pentru a o distribui sau pentru a o sterge.

Daca vreti sa incarcati alta poza trebuie sa apasati butonul verde „Submit another Pic”. Dupa cum probabil o sa vedeti, aplicatia respectiva nu face minuni in cazul pozelor luate de departe, ci mai degraba este specializata in portrete.

Daca doriti rezultate exceptionale, S.C. DITO WEB S.R.L-D editeaza si trucheaza fotografii cu 5 lei/bucata sau chiar mai ieftin daca aveti multe.


Etichete: , Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Infrumusetare poza cu un click”

  1. Butnariu Georgiana says:

    Frumos vreau si eu

Scrie un Comentariu