Intrebari si Raspunsuri Hi5

martie 8 12.935 Like to Share? 104 Comentarii Text Mare-Text Mic

Gasesti aici raspunsurile la cateva din cele mai frecvente intrebari legate de hi5-ul nou (Tagged). Hi5 poate fi un pic problematic pentru cei care nu sunt obisnuiti cu internetul asa ca am facut aceasta pagina pentru a va veni in ajutor, si pentru a va oferi cateva link-uri utile. Intrebarile si raspunsurile sunt preluate din comentariile pe care le lasati la aceasta pagina, pentru a fi mai usor gasite de cei care ajung aici cu aceleasi probleme legate de hi5.

Cum reactivez contul pe care l-am sters?

Te loghezi cu datele contului pe care l-ai sters. Daca ti-apare o pagina in care te intreaba daca vrei sa il reactivezi dai click acolo. Daca nu ti-apare nimic si zice ca nu exista atunci s-a sters.

Vreau inapoi vechiul Hi5!

Hi5-ul a fost cumparat de Tagged iar acestia au propria lor viziune cu privire la aspectul si functionalitatile site-ului.. nu va mai fi niciodata ca inainte.

Cum sterg pozele dintr-un album hi5?

Pentru a sterge o poza, te loghezi pe hi5 si apoi dai click pe avatarul tau care te va duce pe profil. Aici in partea stanga ai un meniu „Salt la” unde selectezi „Fotografii”. Intri in albumul cu poza, si dai cu sageata mouse-ului peste ea. Vei observa un patrat rosu in coltul din dreapta cu un X pe el. Apesi pe el.

CUM MA INREGISTREZ PE Hi5?

Aceasta intrebare este sinonima cu: „Cum imi fac un cont de hi5? sau Cum imi fac un profil de hi5?”. Intrati pe www.hi5.com si veti observa in partea dreapta o caseta deasupra careia scrie „Inscrie-te pe hi5”. In aceasta iti completezi datele care ti le cere acolo apoi apesi butonul acela portocaliu pe care scrie „Inregistrare”.

Inainte de a da inregistrare trebuie sa completezi toate campurile, si la nume, si la prenume, si e-mailul care este id-ultau@yahoo.com sa iti pui o parola, sa alegi data nasterii si sa dai un click pe conditiile de furnizare. Daca primesti o eroare in care zice ca trebuie sa scrii numai cu litere de la a la z probabil ai scris la nume cu alte caractere decat cu litere.. anumite campuri nu pot sa cuprinda cifre sau alte semne – doar litere.. de la a-z. De asemenea la nume nu sunt permise semnele de punctuatie ci decat simboluri.

Ca sa va faceti cont de hi5 trebuie sa aveti o adresa de e-mail. De exemplu daca aveti id de messenger pe yahoo, adresa voastra de e-mail va fi id@yahoo.com. Daca v-o treceti pe aceasta veti fi avertizati de catre messenger atunci cand primiti un mail (o scrisoare electronica).

Acesta este modul in care va puteti face profil (cont) de Hi5 iar apoi vi-l puteti configura dupa bunul plac. Dupa ce v-ati inregistrat verificati-va casuta de e-mail pe care ati facut contul pentru a citi mesajele trimise de catre Hi5 si pentru a va confirma activarea profilului. Acest lucru este necesar pentru a impiedica pe altii sa faca profile pe adresa voastra de e-mail. De asemenea pana nu introduceti acest cod in profil nu va puteti folosi de el in sensul adaugarii de prieteni, lasat comentarii si altele. Mai multe despre codul de activare al profilului puteti citi aici »

CUM POT SA SCHIMB URL-UL (LINK-UL) ADRESEI DE HI5?

Mare atentie ca o sa vi se ceara sa scrieti un nume adresei profilului vostru adica ceva de genul http://nume.hi5.com Odata ce ai introdus si salvat url-ul (link-ul) adresei de hi5 nu mai poti sa il modifici sau sa il stergi. In mod normal se gaseste la baza paginii de editare a datelor de contact din informatii de baza insa nu poate fi modificat, asa ca aveti mare grija ce scrieti acolo.


Hi5
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

104 Comentarii la “Intrebari si Raspunsuri Hi5”

  1. Andrew says:

    Si eu am avut vechiul hi5 dar am renunțat definitiv la siteuri de socializare si am o viață mult mai activa decit pe internet in realitate cunoști mai bine oamenii decit pe virtual nu mai sint acea persoana care este însurat de badoo sau altele care îți răpește anii din viață si te face sa crezi in orice, in rest ma dedic familiei si îmi trăiesc viață din plin.

Scrie un Comentariu