iOrbix – Raportare abuz

august 4 847 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Ei bine, noua generatie de retea sociala iOrbix invata din experienta celorlalte retele asemanatoare de pe internet si nu numai in ceea ce priveste facilitatile puse la dispozitie ci si in ascultarea si interactionarea continua cu utilizatorii, rezolvand orice problema au si ascultandu-le sugestiile.

Daca pe alte retele utilizatorii habar nu au cine sunt persoanele care conduc site-ul pe care isi au profilul, si nici cum pot sa le contacteze, pe iOrbix este totul la vedere, iar inclinarea spre utilizator este din ce in ce mai puternica pe masura ce site-ul gaseste moderatori din fiecare tara.

Astfel, utilizatorii iOrbix din Romania pot sa se alature la  Forumul iOrbix de Raportare Abuz – iOrbix Report pentru a spune ceva ce ii deranjeaza si pot spune asta direct in romana fiindca exista si moderatori din Romania. Este mult mai usor sa explici ca utilizatorul x ti-a furat pozele sau te-a injurat, ori nu te lasa in pace sau orice alte probleme care te impiedica sa te bucuri de folosirea site-ului.


iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “iOrbix – Raportare abuz”

Scrie un Comentariu