iOrbix VS. Hi5

mai 18 987 Like to Share? 9 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ce e domne’ cu iOrbix-ul asta de e asa de bun fata de celelalte retele sociale? iOrbix este asa de bun, de fapt va fi pentru ca inca nu e lansat oficial, pentru ca la crearea acestui site au stat 100% dorintele utilizatorilor de rand, adica tot ce s-a dorit vreodata de la un site social a fost integrat in iOrbix.

O sa fac o scurta trecere in revista a caracteristicilor iOrbix fata de cele ale Hi5-ului, fiindca de acest site e mai apropiat.. cu Facebook n-am ce sa compar ca pe Facebook nu gasesti mai nimic, e un fel de Twitter dar cu mai mult scris. Deci ce are in plus fata de Hi5:

– poti sa adaugi la „Cei Mai Buni Prieteni” cate persoane doresti. De asemenea nu trebuie neaparat sa ii pui intr-o anumita ordine ci ii poti seta sa se roteasca
– cand dai click pe un buton sa accepti un comentariu ori sa salvezi ceva merge, si chiar se salveaza fara sa se reincarce pagina
– poti vorbi pe chat cu prietenii tai la fel ca pe messenger
– daca ai nevoie sa reclami pe cineva sau orice, le poti scrie in romana si primesti ajutor la obiect nu un raspuns tip, pus cu copy-paste in e-mailul de raspuns.
– ai posibilitatea sa pui la status, in sectiunea de interese si in comentarii link-uri, imagini si chiar videoclipuri de pe youtube. La videoclipuri poti sa setezi sa porneasca singure odata cu incarcarea paginii.
– poti personaliza profilul foarte usor prin intermediul unor optiuni cum sunt in Hi5ProfileGenerator, de fapt fondatorii iOrbix sunt aceiasi care au facut si generatorul acela hi5 de skinuri.
– puteti adauga un prieten intr-un grup inca de cand trimiteti sau acceptati solicitarea de prietenie.
– bineinteles sunt sectiuni noi precum cea de Blog, Planuri de Afaceri, Portofolii etc.
– aveti un loc special in sectiunea de prieteni pentru iubita voastra, unde ii va aparea poza si o scurta descriere facuta de voi dupa ce aceasta accepta cererea de relatie.
– five-urile sunt inlocuite de complimente, iar cel mai primit compliment apare langa numele tau
– tot langa nume apare statusul starea de spirit setata de la messenger.
– primiti monede din fiece lucru pe care il faceti pe iOrbix, primiti 200 de monede numai daca sunteti activ in timpul unei luni.. adica daca intrati pe sait
– precum si multe altele,  in cazul in care simtiti nevoia unei noi optiuni pe iOrbix trebuie sa ziceti si aceasta este imediat dezbatuta iar daca ideea voastra este buna este implementata pe sait.

Unde mai punem ca e o sansa noua in care din experienta petrecuta pe Hi5 ai tras niste concluzii si aici te poti bucura de un nou inceput, dupa dorintele tale.

Si plus de-asta, iOrbix este acum in stadiul Beta, doar pentru testare.. nu e lansat oficial fiindca nu au fost implementate toate functiile si optiunile marfa care sunt prevazute. Merita sa va faceti un cont macar asa ca sa vedeti atmosfera si ce e pe acolo.

Acestea ar fi functiile cele mai importante de pana acum, altele nu imi vin acum in minte, intrebati daca va intereseaza vreo optiune anume si va spun daca e ori daca o sa fie.


iOrbix
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

9 Comentarii la “iOrbix VS. Hi5”

 1. laura andrea says:

  Foarte bine zis. Chiar mi-a placut foarte mult.

 2. rafaeldk_de_pe_paracetalol.ro says:

  wow, misto ideea. cred ca va prinde la romani, care nu sunt asa de atrasi de oficialitatea failbookului…

 3. Pikachooo says:

  Ador site-ul iOrbix,pe bune,hi5-ul a devenit reteaua pitzipoancelor,cocalarilor,fufelor care vor sa-si arata „formele” care nici macar nu sunt ale lor ci poze luate dp alte site-ri.Prea multe profile fake,oameni prosti,conturi multiple,jocuri aiurea care ingreuneaza site-ul,etc.iOrbix rulz!

 4. Anii says:

  im da am si eu o intrebare pe iOrbix jocuri ?

 5. admin says:

  acum nu are jocuri pentru ca inca se lucreaza la ele insa va avea.

 6. pVasy says:

  Interesant, imi place aspectul pe care al care iOrbix sa vedem ce ne mai aduce happy

 7. Şopii says:

  felicitari,! pentru iOrbix` happy
  e super,! love struck

 8. maaryaa says:

  am si eu o intrebare .poti sa iti gasesti prietenii?sti tu ca pe facebook…bagi id-ul si iti gaseste prietenii

  • Admin says:

   te referi la adresa de mail pe care si-au facut conturile.. da, este la fel ca pe facebook. Ba chiar poti sa te conectezi cu peretele din facebook si twitter in cadrul celui de pe iOrbix astfel incat sa fii mereu la curent cu ce fac prietenii tai virtuali. De asemenea exista si un dosar cu toate persoanele care au cont pe iOrbix si poti cauta dupa litera cu care incepe numele.

Scrie un Comentariu