iOrbix

aprilie 18 1.199 Like to Share? 15 Comentarii Text Mare-Text Mic

Zilele Hi5-ului si poate nu numai cele ale Hi5-ului sunt numarate. Un site social de noua generatie cu inclinatie spre utilizator este pe cale sa se lanseze, si anume marele iOrbix.

iOrbix este un site care seamana foarte mult cu Hi5-ul, dat fiind faptul ca printre creatorii lui se numara utizilatori inraiti ai acestui site precum Nuno Peralta si chiar si un moderator Hi5 – Andrew Davis. iOrbix se doreste a fi tot ce are mai bun de oferit Hi5-ul, adica se cauta sa se adune la un loc toate lucrurile bune pe Hi5 la care se adauga cerintele utilizatorilor, iar fata de nepasatorul Hi5 pe iOrbix cerintele utilizatorilor chiar sunt ascultate si intradevar primesti ajutor atunci cand ai nevoie de ceva.

Deocamdata iOrbix este in perioada de teste, adica Beta, se dau cateva tichete pentru cei care vor sa testeze site-ul in scopul descoperirii de nereguli si a sugerarii de imbunatatiri, insa acest site nu va fi deschis publicului larg pana cand nu va fi stabil si bine pus la punct. Intrati aici din cand in cand, se poate sa nimeriti si voi un tichet cu ajutorul caruia sa va puteti face cont de tester pe iOrbix! Si daca gasiti si va faceti, nu uitati sa ma adaugati ca prieten!

Dat fiind faptul ca am vorbit mai des cu Nuno Peralta pe mess (ca ne stim de cand cu nebunia cu skinurile pentru Hi5 din coduri si alte dracii) am fost printre primii norocosi care a putut sa isi faca un cont pe iOrbix, primind unul din primele tichete lansate cadou. Intrati aici pentru a vedea cum arata un profil iOrbix! Bineinteles, profilul meu este unul putin personalizat, nu unul standard, dar va faceti o idee despre cum arata si veti observa ca este cam identic cu Hi5-ul doar ca are mult mai multe optiuni.

Cunosc si eu Hi5-ul destul de bine.. acord ajutor utilizatorilor Hi5 de ceva vreme si am fost nevoit sa ma interesez si sa fiu la curent cu fiecare chichita legata de Hi5, iar sfatul meu este sa va mutati de pe Hi5 pe iOrbix cat de curand puteti sau macar sa va faceti un cont pe  iOrbix pentru a vedea diferenta. iOrbix este mult mai bun decat Hi5-ul! Singurul dezavantaj acum este ca nu e populat, doar ce s-a lansat insa daca le spuneti prietenilor de pe Hi5 sa se mute si ei pe iOrbix atunci totul va fi perfect!

Iata cum arata pagina de start pe iOrbix, nu o sa ma apuc sa fac poze la toate paginile ca sa va las placerea sa le descoperiti singuri:

Ei bine, pe iOrbix puteti face o gramada de chestii in plus fata de ce puteti face pe Hi5.. nici nu stiu de unde sa incep.. exista messenger care se afla in bara aia albastra din josul ecranului, bara care functioneaza ca cea de jos din Windows, tot asa puteti sa minimizati ferestrele etc, puteti primi notificari ca si cum ati fi pe calculator.

Dupa cum se vede in poza exista si o lista cu profilele pe care le-ati vizitat, este si o agenda personala, se dau si monede gratuite pentru activitate si completarea profilului, aa.. si era sa uit partea cea mai interesanta.. toate optiunile importante care erau odata valabile pentru Hi5 in Hi5ProfileGenerator sunt disponibile pe iOrbix astfel incat sa va mutati sectiunile, sa le ascundeti, sa puneti ce imagini si ce scrisuri vreti la ele si asa mai departe astfel incat sa va faceti skinul asa cum va place. Exista si optiunea de Particularizare Profil si cea de Skin, si merg amandoua deodata. Iar ce e cel mai tare, cand apesi un buton chiar se salveaza ce ai scris laughing

Ei bine, sunt foarte multe chestii. Mai vedeti voi cand va faceti profil. Aveti grija pe ce adresa de e-mail va faceti profilul si pe ce parola ca sa nu ma intrebati pe urma cum intrati pe profil daca nu mai stiti e-mailul! La fel si cu celelalte chestii.. sper ca ati capatat ceva experienta din utilizarea site-ului Hi5 astfel incat sa nu mai repetati pe iOrbix prostiile care le-ati facut acolo!

In rest, ziceti-mi ce optiuni v-ati dori pe site-ul asta nou si nu erau pe Hi5 astfel incat sa vorbesc cu administratorii sa le adauge.

Vedeti sfaturi utile pentru utilizatorii iObix!


iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

15 Comentarii la “iOrbix”

  1. George93 says:

    Dar asa imi apare si videoul, eu vreau doar playerul, posibil sa nu se vada numele doar butonul de play. winking

Scrie un Comentariu