Joc Online de Inteligenta

decembrie 19 1.939 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Un joc de inteligenta online este binevenit atunci cand te plictisesti si parca nu ai vrea sa pierzi timpul jucand ceva gen Tumblebugs sau Revolt mai ales daca esti la serviciu si nu prea iti permiti sa ai nici messenger-ul pe calculator daramite jocuri.

Solutia pe care o propun este un joc online cat se poate de simplu si de inteligent care consta in rearanjarea unor forme geometrice astfel incat sa nu se intersecteze liniile din care sunt compuse. Exista cate un punct unde se imbina doua linii formand un colt exterior al corpului geometric, punct care poate fi tras cu mouse-ul astfel incat sa descurci „ghemul” incalcit in cat mai putin timp. Incepand cu primul nivel este destul de simplu, dar pe masura ce avansezi se face din ce in ce mai complicat pana la un moment dat cand iti prinzi urechile si simti ca ai nevoie de o pauza.

Jocul se numeste Planarity iar in momentul in care intrati pe site va trebui sa alegeti intre doua variante ale sale care tin de dimensiunea ferestrei in care se va deschide. Alegeti fereastra mare numai daca aveti o rezolutie mare la calculator. In cadrul ferestrei cu jocul veti observa ca sunt sase butoane dispuse 3 in stanga si 3 in dreapta, daca nu vedeti astea atunci dati de bara de scroll a paginii in jos. Bun,

Butoanele din stanga:

 • sageata in sus – aceasta incarca ultimul nivel la care ati ajuns atunci cand ati jucat si apoi ati parasit jocul, cu conditia sa fiti la acelasi calculator la care ati jucat si atunci.
 • sageata la dreapta – cu ajutorul acesteia sari peste nivele, daca tu consideri ca esti prea bun pentru nivelele acestea formate din doar un numar, poti sa sari direct la nivele de ordinul zecilor.. nu va lacomiti la sute, nu pentru ca n-ar exista acestea fiind generate automat, ci pentru ca s-ar putea ca scriptul sa fie oprit ca sa nu inghete calculatorul.. neavand atata capacitate de procesare. Dupa ce introduceti nivelul apasati Skip.
 • semnul intrebarii – aici scrie cine a facut jocul

Butoanele din dreapta

 • semnul vazut – pe acest buton apasati dupa ce ati terminat de descurcat liniile. Daca nu sunt descurcate o sa va arate care linii inca se intersecteaza si nu o sa va lase sa treceti la nivelul urmator.
 • doua bari verticale – este semnul de „Pauza”, acesta oprind temporar cronometrul.. nu este un joc contratimp putand sta cat doriti la un nivel insa cu cat timpul este mai scurt cu atat punctajul obtinut va fi mai mare. Iar la fel nu este pe vieti.. puteti juca linistiti ca nu va omoara.
 • doua sageti in forma de cerc – este semnul de „Reimprospatare”, daca il apasati va genereaza automat un alt ghem incalcit de linii pe care sa trebuiasca sa il deznodati.

Jocuri Online, Teste
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Joc Online de Inteligenta”

 1. bitavk says:

  eu prefer supaplex derpt joc inteligent tongue

 2. admin says:

  mersi ca ne spui si noua de el happy

 3. cineva???? says:

  l-am incercat si e super

Scrie un Comentariu