Joc PC Gratuit: Elf Bowling 2

februarie 6 2.053 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Ei bine, desi era mai potrivit sa il postez de craciun, jocul acesta gratuit pentru calculator (pc) este destul de interesant de jucat in orice perioada si este unul foarte simplu care poate fi destul de distractiv pentru copii si destul de amuzant pentru oamenii mari care mai inteleg si engleza si au o cultura cat de cat ce cuprinde expresii cu doua sensuri de genul „hey! I got crabs”.

Practic, esti cu un Mos Craciun sau un alt personaj si trebuie sa dai cu elfii (spiridusii) cat mai departe pe o pista de bowling astfel incat sa obtii un punctaj cat mai mare dar fara sa cada in apa. Pentru asta ti se da cate un elf pe care il apuci de chiloti si cand ii dai drumul aluneca in fata conform liniei de jos (de pe pista de bowling) din fata lui, si conform directiei care este reprezentata in partea de sus.

Download Elf Bowling 2 »

Va prindeti voi cum se joaca, nu este deloc complicat si este multiplayer.. adica se pot juca doua persoane la calculator, cum de altfel este si cel mai amuzant ca nu prea are rost sa te iei la intrecere cu calculatorul care de multe ori cauta sa iti doboare elfii in apa in loc sa se concentreze sa dea cu ai lui cat mai departe. Click pe poza de mai sus pentru a ajunge pe pagina de download a jocului.. aveti acolo prima versiune si sub ea aceasta a doua versiune.


Jocuri Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Joc PC Gratuit: Elf Bowling 2”

Scrie un Comentariu