Jocuri aventuri

mai 29 2.997 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Dupa cum stiti eu cand nu am ce face mai pierd timpul jucandu-ma online anumite joculete, care mi se par mie mai frumoase. Adevarul e ca din sutele de jocuri abea daca poti alege doua trei care sa nu fie numai pentru cei mici. In fine, uitati niste jocuri de aventuri pe care le-am jucat si care mi-au placut. Daca vreti sa pierdeti vremea incercati-le.
MotherLoad

Motherload este un joc in care te afli pe Marte trebuind sa explorezi solul cu o masina care sapa dupa comori ascunse, schelete de martieni, artefacte, metale pretioase precum aur, argint, platina, diamante, amazonita etc. Odata incarcata masina cu aceste obiecte (fiindca are spatiu mic de stocare la inceput) va reintoarceti la suprafata si le vindeti iar cu banii castigati va puteti imbunatati masina, cu un motor de capacitate mai mare, cu un burghiu de diamant, cu un hull protector cu energie, cu un radiator puternic, etc.

De-asemenea puteti cumpara de la ultima casuta unele obiecte foarte folositoare cum ar fi dinamita, explozibili plastici, tanc de combustibil de rezerva, nanoboti pentru repararea hull-ului, teleportator sau un indrumator care va v-a scoate la suprafata teafar atunci cand ramaneti fara combustibil sau oriand doriti. Pentru a le folosi trebuie sa apasati tasta corespunzatoare fiecareia. Apropo de taste, apasati „I” pentru informatii sau pentru a da jos din metalele mai putin pretioase pentru a face loc altora de pe urma carora puteti castiga mai mult.

Daca ajunge cineva la centrul planetei sa imi spuna si mie ce naiba e acolo, ca eu m-am incurcat in lava, gaz metan si pietre. Apropo, e un joc pentru cineva care are foarte multa rabdare.

Games at Miniclip.com - UFO Joe

UFO Joe este un joc in care esti cu o naveta spatiala, in pielea unui extraterestru care a primit sarcina de a aduce animale neobisnuite la gradina lor zoologica. Astfel, sunt mai multe nivele in care trebuie sa rapesti oi, vaci si alte creaturi pamantene in primul nivel, in al doilea astronauti de pe luna etc. cu grija pentru a nu lovi naveta in cate te afli, si nici sa nu zabovesti mult ca nu are combustibil nelimitat. Ghidati din sageti si rapiti ceva fie apasand sageata in jos, fie apasand spacebar.


Jocuri Online
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Jocuri aventuri”

 1. Moldo says:

  despre Motherload: am jucat acum vreo 4-5 luni … si am trecut de adancimea maxima permisa… si am tot coborat pana m-am pliktisit.. si acolo dai de dracu… la propriu.. ii unu` care dupa cum arata si se comporta chiar asa parea.. si trebuie sa il omori pe ala si pe seful tau.. si atunci termini jocu` winking spor la treaba happy dai un e-mail daca reusesti

 2. paul says:

  pe ce site pot gasi jocuri gen: moto gp 08, nascar 09, burnout paradise, captain claw… macar demo-uri..pe google degeaba caut ca nu gasesc nimic (pe wizoo.ro scrie jocurile noi dar nu le pot descarca de acolo)

 3. admin says:

  De pe net nu ai sanse sa iei jocul intreg, poate dupa dc++ daca il are vreounul. Iar pe net cele mai bune sanse de cautare a demo-urilor sunt de a te uita pe site-urile oficiale ale jocurilor.
  Claw demo: http://www.captainclaw.com/demos
  Celelalte au demo-uri doar pentru playstation si xbox.

 4. George says:

  Am jucat Motherload acum 1 an si pot sa spun ca am fost destul de bun big grin. Am ajuns pana in fund si trebuia sa il omor pe dracu, cum zice si Moldo. Nu a fost usor dar pana la sfarsit am castigat tongue

 5. George93 says:

  @Autorul comm 4: Traseul nu poate fi salvat, o data ce ai iesit din joc trebuie sa sapi din nou. Dar iti raman banii si obiectele cumparate (Dinamite, explozibil, combustibil, etc.) deci iti va fi mai usor sa parcurgi solul.

Scrie un Comentariu