Jocuri Java Gratis

martie 22 9.210 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Jocuri Java Gratis pentru telefon se gasesc acum pe internet la gramada, eu am sa pun aici unele care mi se par deosebite, insa voi daca aveti site-uri in care se gasesc jocuri pentru telefon bune si usor de dat download fara sa trebuiasca sa te inregistrezi, puteti posta un link intr-un comentariu la articolul acesta.

La un moment dat te saturi de jocurile incorporate ale telefonului tau si ai vrea sa mai joci si altceva cand te plictisesti, sau poate niste jocuri deosebite nu din-alea cu grafica cum erau jocurile pe televizor inainte.

Pagina de download a jocurilor java este aceasta, si aici gasiti cam tot ce doriti, inclusiv variante mobile ale jocurilor pe calculator pentru care, desi sunt niste porcarii in mare parte, ati plati cativa euro daca ar fi sa le comandati dintr-o revista, cum ar fi: Stalker, Hitman, Grand Theft Auto Miami Vice, Fifa2007, Warcraft 3, Counter Strike, Call of Duty 5 etc.

Printre aceste jocuri veti mai gasi jocuri inspirate din filme precum Spiderman, Alien vs. Predator, jocuri inspirate din desene animate, jocuri clasice precum Bomberman, Zuma, Mario, Pool, PacMan, jocuri cu masini in toate felurile, programe java distractive ori utile sau „jocuri” legate de sex, cum ar fi Car Kamasutra cu pozitii de facut sex in masina, ori jocuri erotice cu fete dezbracate.. imi pare rau fetelor, cu barbati dezbracati nu sunt.

Chiar daca acestea sunt jocuri java si telefonul tau are aceasta caracteristica nu inseamna ca or sa mearga toate pe telefonul tau. Diferenta consta in rezolutia in care sunt facute jocurile astfel un joc s-ar putea sa nu iti mearga sau sa nu iti incapa pe ecran si sa vezi doar jumatate din acesta. Daca nu iti merg jocurile de acolo incearca sa intri aici si sa selectezi marca telefonului tau mobil, modelul si categoria. Dupa ce ai ales apasa butonul „Go„. Dezavantajul atunci cand alegi marca telefonului este ca nu toate jocurile care ti-ar merge pe telefon sunt in lista nefiind bine indexate, si cele gasite vor fi amestecate cu programele pentru telefonul tau.

O sa gasiti in pagina principala, printre jocuri si programe de messenger, inclusiv yahoo messenger, windows live messenger, si programe de radio, toate cu conectare la internet. Nu pierdeti timpul sa le downloadati si sa le instalati fiindca nu vor merge, nu pentru ca nu ar fi bune ci pentru ca retelele de telefonie mobila din Romania nu suporta aceste servicii.


Pentru Telefon
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Jocuri Java Gratis”

Scrie un Comentariu