Jocuri online distractive

august 4 669 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Am gasit doua jocuri online destul de distractive, in genul jocului acela „Nebunie” de pe telefoanele Motorola, adica sunt doua tabere intre care este un spatiu gol. Ca jucator, esti situat intr-una din tabere si trebuie sa arunci cu un bolovan sa ii lovesti pe cei din tabara adversa. Apoi arunca ei spre tine si tot asa.

Primul joc se numeste Raft Wars si este unul destul de simplu. Ba chiar are si o poveste destul de interesanta, iar modul in care se joaca este foarte usor, trebuind doar sa misti mouse-ul in directia in care vrei sa traga, apoi tragi mouse-ul mai departe sau mai aproape ca sa setezi forta cu care sa traga si dai click. Apoi te rogi sa nimeresti pe vreo unul in cap sa dai jos cu el din barca.

Al doilea joc se numeste Conquer Antartica si cred ca a stat la baza crearii primului, nu de alta dar pare o ruda mai veche a jocului de mai sus. Comentariile sunt aceleasi, modul de joc este acelasi, armele sunt la fel.. doar ca este cu pinguini si pentru a trage trebuie sa dirijezi o dunga din chenarul stanga-sus a jocului. Spre deosebire de primul, acest joc va da posibilitatea ca la inceput sa setati cat vreti sa manance din procesor, adica mai putin de 1200 sau mai mult. Eu zic sa selectati mai putin de 1200 indiferent de procesorul pe care il aveti.


Jocuri Online
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Jocuri online distractive”

Scrie un Comentariu