Johnny Bravo

iunie 14 860 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Johnny Bravo.. mai este nevoie de vreo introducere? Toata lumea il stie pe acest personaj de desene animate de pe vremea cand pe Cartoon Network erau difuzate desene de calitate, nu porcariile care au aparut acum de nu mai am la ce sa ma uit la televizor. Zic asta pentru ca de obicei nu privesc la televizor, daca am ceva timp liber il petrec in fata calculatorului. Dar atunci cand mananc dau drumul la tv, iau primele 10 posturi la rand, vad ca nu este nimic, pe HBO la fel, urmatorul pas este sa dau pe desene.. ca pe alea de muzica nu pot sa dau ca zgomotele, urletele si scartaielile difuzate acolo nu ma incanta in niciun fel si nici nu imi trimit vreun mesaj.. inafara de acela ca oamenii de acolo sunt niste fiinte cu mintea seaca care nu sunt in stare sa se exprime articulat si care sunt in calduri tot timpul.

Dar cam de un an asa, poate chiar mai mult, cand dau pe desene.. surpriza, in locul unor desene ca lumea apar tot felul de mazgaleli care se preling pe ecran.. deodata, Cartoon Network s-a coborat la nivelul copiilor de 5 ani.. ba chiar au bagat si niste porcarii de filme la care pur si simplu nu suporti sa te uiti.. program de desene animate da filme cu oameni.. ce porcarie mai e si asta? Se vede ca e romanesc.

In fine, iata ce spune Wikipedia despre personajele care apar in serialul Johnny Bravo:

 • Johnny Bravo este personajul principal al serialului. Are părul blond, poartă ochelari de soare şi un tricou negru. Scopul lui Johnny este să găsească o fată frumoasă. Locuieşte împreună cu mama lui, Bunny în oraşul Arron.
 • Bunny Bravo , mama lui Johnny. Are părul roşcat şi poartă ochelari. Îşi iubeşte foarte mult băiatul şi ţine să îl protejeze mult. Bunny este foarte pasionată de vedete.
 • Suzy este vecina lui Johnny. Are părul roşcat şi poartă o rochiţă verde. Se vede în mai multe episoade că are o slăbiciune pentru Johnny. Aceasta îl salvează de multe ori şi îl roagă multe lucruri. În episodul în care se serbează ziua ei, s-a dezvăluit faptul că Farrah Fawcett, o actriţă americană, este verişoara ei.
 • Carlos „Carl” Chryniszzswics este un tip foarte inteligent, dar uneori excentric şi timid. Este prieten cu Johnny. Poartă o bluză albastră şi ochelari. Uneori îl foloseşte pe Johnny pentru a face experimente.
 • Pops este proprietarul unui local. Are un asistent pe nume Bobo. Johnny şi Carl vin adesea la restaurantul său. Poate fi considerat ca un tată pentru Johnny.
 • Donny Osmond este un personaj secundar al serialului. Este mereu optimist şi râde foarte mult. Donny a fost introdus în serial, ca fiind dădaca lui Johnny. În realitate, Donny Osmond există şi este muzician, cântăreţ şi actor american.

Iata cum se deseneaza Johnny cu mana libera:

Iata cum se deseneaza Johnny cu mouse-ul in Paint:

Johnny Bravo in Microsoft Paint


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

Un Comentariu la “Johnny Bravo”

 1. Pariuri Sportive says:

  Mare dreptate ai … erau mult mai frumoase desenele inainte … sad

Scrie un Comentariu