Jurnalul unui copil indragostit

august 25 2.064 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Astazi este o zi importanta pentru mine, am stat pentru prima oara cu o fata in banca.. am simtit sentimente pe care nu le-am trait pana acum, i-am mirosit parfumul si am admirat-o pe furis cu coada ochiului, abtinandu-ma cu greu sa nu o ating, sa nu ma comport ca alti badarani care incep sa bazaie fetele si sa gaseasca tot felul de alte pretexte idioate pentru a le atinge, imbratisa, trage de par sau pentru a le face sa vorbeasca cu ei. M-am simtit foarte norocos ca doamna profesoara m-a mutat disciplinar acolo chiar si pentru o ora, cu toate ca noua colega de banca nu pare de aceeasi parere fiind indiferenta la prezenta mea.

Mai mult ca sigur stie ca o plac, nu are cum sa nu fi observat felul in care o privesc, gesturile simbolice pe care le fac ca un mic gentleman atunci cand valurile vietii ne apropie unul de altul.. si cu toate astea nu am primit nici macar un zambet, de cele mai multe ori ea doar lasand capul in pamant. Si iata ca in noaptea aceasta stau in pat si ma gandesc la ea mai mult ca oricand in loc sa dorm, sa imi odihnesc trupul obosit pregatindu-l pentru o noua zi in care poate, daca voi avea noroc de vreo circumstanta favorabila poate reusesc sa ma apropii de ea si sa ii vorbesc, fara a ma arata colegii cu degetul si a incepe sa rada. Stiu ca nu sunt singurul care o plac, dar voi fi primul care va incerca sa se apropie de ea intr-un mod mai putin animalic, fara sa ma prefac ca trag de ea in gluma ci mai degraba sa o tratez cu blandete si grija, sa purtam discutii ca de la om la om fara onomatopee si actiuni specifice babuinilor.

Continuare: pagina 1 2 3

Poveşti
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Jurnalul unui copil indragostit”

 1. Livia says:

  Frumoasa povestea nu ti-ai pierdut indemanarea happy

 2. George93 says:

  O amintire din bancile scolii? big grin

  • admin says:

   fictiune big grin mai putin faptul ca in loc sa dorm ma gandeam seri intregi la fete de care imi placea.. noroc ca nu a durat mult perioada aceea ca pan’ la urma ma imbolnaveam.. si pentru nimic. Amintiri placute sunt putine, era multa dragoste neimpartasita si cand stateai cu una nu o faceai pentru ca iti placea de ea, stateai pentru ca fata aia dorea si ca o placeau altii laughing

Scrie un Comentariu