Link video Youtu.be (URL)

aprilie 8 571 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Cei care scriu pe internet si se foloesc de link-urile (URL) videoclipurilor de pe Youtube s-ar putea sa aiba o surpriza atunci cand or sa constate ca Youtube a schimbat URL-ul (link-ul) videoclipurilor.. ma refer aici la cel de la Share (Distribuire), care acum, mai nou,  apare ceva de genul http://youtu.be/7xZftcIWNQo

La vederea acestui link eu unul am fost surprins, pentru ca nu ma asteptam la asta.. pare mai mult a facatura, un Youtu.be care se vrea a fi Youtube precum Talbo se vrea a Lotto ori Mike vrea sa fie Nike. Este o idiotenie si sper sa nu o pastreze, nu de alta dar ingreuneaza procesul de distribuire a filmuletelor pe paginile de internet pentru ca mai toti avem temele si plugin-urile in asa fel incat merg cu linkurile vechi.

Acum pentru a ajunge la link-ul vechi al videoclipului trebuie sa copiezi titlul videoclipului pe care vrei sa il distribui, sa dai un search si abia apoi, cand apare in lista de rezultate in urma cautarii sa dai click dreapta pe el si sa alegi optiunea Copiaza Adresa Legaturii (Copy link Adress).

Update: recent, au introdus optiunea de a copia URL-ul intreg al videoclipului atunci cand se da click pe butonul de distribuire.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Link video Youtu.be (URL)”

Scrie un Comentariu