Lucru Manual – Dragon Illusion

decembrie 18 416 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Iata un obiect decorativ pe care poti sa ti-l faci singur acasa intr-o jumatate de ora, presupunand ca ai o coala de hartie, o imprimanta (nu neaparat color), un scotch sau ceva asemanator si o foarfeca. Este vorba de un dragon mititel care creaza iluzia ca intoarce capul catre tine atunci cand il privesti dintr-un anumit unghi.

Pozitionat cum trebuie, este nu numai un obiect de decor ci si o jucarie super tare din hartie care pare ca se uita dupa tine cand treci pe langa ea desi nu se misca deloc. Marimea jucariei depinde de marimea colii de hartie pe care imprimati imaginea.

Daca aveti ceva chef de lucru manual, pentru a confectiona o astfel de jucarie trebuie sa scoateti la imprimanta una din imaginile de mai jos si sa o indoiti si decupati asa cum scrie in indicatiile de pe ea, sau urmarind indicatiile din videoclip. Oricine ar trebui sa reuseasca. Succes!

P.S. Puteti gasi imaginile de mai jos si pe Google Imagini daca dati o cautare „dragon illusion”, veti observa ca exista o gama variata de modele si dimensiuni.

dragon verdedragon rosudragon albastru


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Lucru Manual – Dragon Illusion”

 1. SmileBright !with Doody says:

  as desena manual asta pe o coala huge, dar imi e sa nu desenez degeaba Llaughing
  tot ce e posibil sa ratez un pas si nu vreau sa stric un desen de 30min :< -munca! –

 2. SmileBright !with Doody says:

  hey ! smug
  mersic =)
  chat with u l8r

 3. Alin says:

  Foarte amuzant tutorialu dar si util, eu am obiecieul sa transform totul intr-o jucarie atunci cand nu am ce face(am imaginatie, n-am ce face) , ceea ce face ca tutorialul tau sa fie mai mult decat super atractiv pentru mine.

Scrie un Comentariu