Manele

octombrie 22 8.036 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Toata lumea este pornita impotriva manelelor, in special datorita mass-mediei care influenteaza populatia, urmarind sa „starpeasca” acest fenomen care aduce multi bani in buzunarul altora care nu platesc niciun fel de taxa la stat, si care este considerat (in mare parte si pe buna dreptate) a fi incult.

Pentru mine este doar un alt gen de muzica precum oricare altul, chiar daca eu ascult rap si hip-hop. Cat despre partea cu impozitele la stat, nu vad de ce m-ar deranja din moment ce acelor oameni care nu cotizeaza la stat nu li se acorda pensie, asigurari de sanatate sau alte beneficii pe care le are un om ce isi plateste „darile”.

Si apoi, manelistii, ca la orice alt gen de muzica, au ascultatorii lor, care nu sunt deloc putini, si care sunt in general oameni de etnie rroma si oameni de la tara. Nu pot spune din mediul rural, pentru ca acesti „oameni de la tara” traiesc si in orase si sunt destul de numerosi.

Dupa cum veti vedea si in clipul urmator, populatia tanara este mult mai distrata de acest fenomen care prin anii ’90 a rupt Romania in doua, tot sprijiniti de mass-media, in special de ProTv care avea influenta mare si care, i-ar sprijini si acum, cred eu, daca ar avea pe cine.. Nu stiu daca ati observat dar majoritatea manelelor sunt ingrozitoare, pur si simplu niste porcarii inimaginabile cu versuri scrise ca de idioti retardati, infumurati si inculti, si doar foarte putine sunt scrise „cu cap” si poti aprecia ca sunt cat de cat melodii bune, chiar daca apartin unui alt gen de muzica pe care tu nu il asculti.

Indiferent ca intra in prima sau a doua categorie a manelelor, in momentul in care un cantaret de manele apare la televizor creste audienta unei emisiuni. Deci, telespectatorilor le place genul si, oricum daca acesti „cocalari” n-ar fi, noi de cine am mai rade acum si cine i-ar mai face celebri pe acesti dobitoci pe care inainte nu ii baga nimeni in seama..


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Manele”

  1. marina says:

    tarelaughing si acum hai sa recunoastem romani aia „adevarati”fara fite sau altele se distreaza cel mai bn pe manele muzica lautareasca etc hai sa zicem k manele sunt un fel de muzica lautaresca adaptata la zilele noastre.eu una n-am nimic cu ele nu asc dar adevaru asta e lumea le asculta si se distreaza….la un chef merge o maneawinking

Scrie un Comentariu