Mesajul lui Satan catre Demonii lui

iulie 27 17.464 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

Satan a transmis mesajul lui demonilor din lumea intreaga. In deschidere a spus: „Noi nu-i putem impiedica pe crestini sa mearga la biserica. Nu-i putem impiedica sa citeasca Biblia si sa stie adevarul. Odata ce au castigat aceasta legatura cu Iisus, puterea noastra asupra lor este distrusa…

Lasa-i pe ei sa mearga la Bisericile lor, sa aiba mesele pline, dar fura-le timpul lor, ca ei sa nu mai aiba timp pentru dezvoltarea relatiei personale cu Iisus Hristos. Asta este ce vreau sa faceti”, a spus diavolul. „Distrageti-i de la relatia cu Mantuitorul lor, tinandu-i conectati la problemele si evenimentele cotidiene.”

„Cum sa facem asta?”, au strigat demonii lui.

„Inventati nenumarate programe tentante si umpleti-le timpul cu lucrurile neinsemnate ale vietii. Ocupati-le mintile. Ispititi-i sa petreaca, sa petreaca, sa petreaca…si sa se plictiseasca, plictiseasca, plictiseasca. Determinati-le sotiile sa mearga la lucru pentru multe ore pe zi, si sotii lor sa lucreze 10-12 ore pe zi, 6-7 zile pe saptamana, ca ei sa nu poata sa-si permita viata lor simpla.

Impiedicati-i sa-si petreaca timpul cu copiii lor. Despartiti fiind si muncind mult, impovarati cu multe probleme, familile lor nu vor mai oferi alinarea stresului de la serviciu. Puneti-i sa gandeasca solutii la problemele pe care le creati, sa nu poata vedea si auzi. Ispititi-i sa ia cu ei mp3-ul sau cd-player-ul oriunde merg, sa-si tina televizoarele, VCR, DVD-urile, si calculatoarele sa functioneze tot timpul. Ei isi vor incarca mintile si in felul acesta se va rupe uniunea cu Hristos.

Umpleti masutele cu reviste si ziare. Nauciti-i cu stiri 24 de ore in fiecare zi. Invadati-i in momentele de sofat cu panouri. Inundati-le e-mail-urile lor cu mesaje cu conotatii sexuale, stiri si tot felul de oferte promotionale, produse gratis, servicii si sperante false. Tineti modele frumoase si slabe pe prima pagina a revistelor la televizor, astfel incat barbatii sa creada ca frumusetea exterioara este foarte importanta, si vor deveni nemultumiti de sotiile lor.

Tineti sotiile lor suficient de obosite ca sa-si mai iubeasca sotii. Daca ele nu le ofera barbatilor lor dragostea de care au nevoie, atunci ei incep sa caute in alta parte. Aceasta le va distruge familia foarte repede! Dati-le pe Mos Craciun ca sa-i distrageti de la a invata pe copiii lor sensul adevarat al craciunului. Dati-le un iepuras de Paste, ca ei sa nu vorbeasca despre Invierea lui Iisus si Puterea Lui peste pacat si moarte. Chiar si in pauza lor faceti-i sa devina excesivi. Faceti-i sa se intoarca obositi din pauza lor.

Tineti-i prea ocupati ca sa mearga in natura si sa se reflecte Creatia lui Dumnezeu. Trimiteti-i in parcuri distractive, evenimente sportive, jocuri, concerte si in sfarsit la film. Tineti-i ocupati, ocupati, ocupati! Si cand ei se intalnesc pentru partasie spirituala, incurca-i in barfe si discutii fara importanta, ca ei sa plece cu constiinta neimpacata. Incununati-le vietile lor cu multe lucruri bune, ca sa nu aiba timp ca sa caute putere de la Iisus.”

„Va functiona! Sigur va functiona! Este un plan corect!”

Demonii s-au dus lacomi la sarcinile lor, facand pe crestini oriunde in lume sa devina ocupati si mai mult. Muncind, mergand incolo si incoace, avand putin timp pentru Dumnezeul lor sau pentru familia lor.


Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Mesajul lui Satan catre Demonii lui”

 1. AmneSSia says:

  Ce e asta?

  • admin says:

   este o mica povestioara care pune pe seama diavolului activitatile zilnice care nu ne permit sa petrecem timp cu persoanele dragi sau sa ne bucuram de creatiile lui Dumnezeu, ori elementele care ne indeparteaza de acestea. Daca citesti mai cu atentie intelegi ce vrea sa spuna, ca nu e mare filozofie.

 2. AmneSSia says:

  Am citittongue

 3. yoanna says:

  frumos mesaj….si cam asa se intampla…in ziua de azi si putini oameni care merg la biserica o fac in graba si neavand de fapt o buna legatura cu Dumnezeu,…..pacat de lumea asta…..avem biblia si biserica la indemana si totusi pacatele sunt din ce in ce mai mari si mai numeroase….iar semnalele de alarma din parte Lui nu sunt deloc putine…accindente,inundatii,incazire globala,etc,,,pacat ca lumea nu le intelege….

 4. ZumPye says:

  Eu sunt diavolul ! love struck Whaaa haha !

 5. ZumPye says:

  am vazut ! in poza aia cu Worlds of pain .

Scrie un Comentariu