Ministerul Educatiei va cauta elevii in pantaloni

septembrie 6 48.139 Like to Share? 63 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am o veste buna pentru toata lumea si toti copii, mari si mici deopotriva: Ministerul Educatiei va introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi, astfel incat virginele vor avea in sfarsit ocazia sa dovedeasca colegilor ca nu au cum sa fie curve asa cum spun ei;  iar  profesorilor si parintilor sa le arate ca sunt fete cuminti si nu au sarit gardul.

Pe de alta parte toti baietii care s-au laudat cu haremul de fete cu care au facut sex si nu au fost crezuti de nimeni, vor avea incepand de anul viitor ocazia sa dovedeasca ce macho sunt. In caz invers, se vor descoperi o gramada de surprize, cea mai frumoasa fiind atunci cand un ingeras de fata se dovedeste a nu mai fi virgina, si nu numai atat ci intr-o stare foarte evoluata mai ceva ca starletele porno.

Dar sa vedem stirea:

Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala.
Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.

Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca „o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani”.

Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.

Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010. Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie.

Sursa


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

63 Comentarii la “Ministerul Educatiei va cauta elevii in pantaloni”

 1. Alexandra says:

  foarte tare articolul ! happy poate le dai idei astora shi chiar baga asha ceva. In cazul asta, 90 % dintre scoli shi licee ar fi transformate in scoli de corectzie happy&#41winking

 2. Twix says:

  Lol . Cum dude. ? laughing . rolling on the floor. Chiar au dreptul sa faca asa ceva . ?straight face . rolling on the floor . Chiulesc . Doar nu or’ sa ma urmareasca .happy&#41winking .

 3. Angelika says:

  sa il faca mailaughingrolling on the floor…vreau si eu sa stiu cati colegi vor mai ramane la mn in clasalaughingrolling on the floor

 4. elly says:

  OMG astia sunt nebuni la cap laughing
  doamne maica domnului rolling on the floor
  qm sa faca mah asha ceva ?laughinglaughing
  ce treaba au ei q viatza noastra intima raised eyebrows
  pfooo rolling eyes
  Alexandra are dreptate straight face
  ”In cazul asta, 90 % dintre scoli shi licee ar fi transformate in scoli de corectzie”

 5. LillKitt says:

  Dhachatterboxhappy&#41winking..dume p capu` lor..nu crd..happy..vor doar s ne sperie.nail biting..=)&#41winking..mda..

 6. DAESR says:

  A terminat-o sunt la pamant sai loviti in boase

 7. DAESR says:

  au teerminat-o sunt la pamant ,sunt loviti in boase

 8. DAESR says:

  este efectul ursului alb ,cand ierneaza ,si a pierdut ceva iremediabil, adica tunul si modul de functionare ,si trece la pdl sau pedofilie

 9. Byank Copil Neboon says:

  Fratee,sper k nu au d gand s aplice legea asta..nail biting…nu am chef s ma trezesc p la ginecolog…crying

 10. Contabilitate Bucuresti says:

  Mare figura e Becali, a vazut careva emisiunea de aseara de la Nasul a lui Radu Moraru? Iar si-a dat in petec Gigi, ce declaratie, „Eu de aceea am candidat la presedintie, pentru a jigni. Pe mine nu ma intersa cine iese, cine nu iese. Voiam sa îl jignesc pe Basescu…”. Deci in concluzie pe domnul Gigi Becali il doare in cot de poporul roman, prioritatea lui este jignitul adversarilor de tot felu si propriul orgoliu. Ela zis-o nu eu.

Scrie un Comentariu