Monede iOrbix

iulie 1 547 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Monedele pe iOrbix sunt aceleasi ca si pe Hi5 si probabil alte site-uri sociale care s-au gandit sa faca un ban de pe urma utilizatorilor, ca nu le mai ajung banii uriasi pe care ii scot din spatiile publicitare. Diferenta intre iOrbix si celelalte retele sociale este ca monedele nu se cumpara, adica nu iti baga mana in buzunar ca sa trimiti un cadou unui alt profil, o amarata de poza cu cine-stie-ce mancare sau articole sport si de imbracaminte.

Inca din prima zi, esti anuntat ca primesti un anumit numar de monede daca iti completezi profilul cu datele tale.. adica sa completezi informatiile de pe profil. Acele monede se acorda daca sunt completate toate campurile de la informatiile profilului. Stim cu totii ca este destul de dificil de completat toate campurile alea din moment ce in unele iti cere adresa unde locuiesti sau telefonul fix de acasa.. lol.. cine o fi chiar asa incat sa isi dea datele lui pe internet. Pentru a pune totusi mana pe monedele alea, completati in campurile alea ceva la nimereala. Dupa ce completati tot si primiti monedele, puteti goli campurile care le-ati bagat la umplutura ca nu mai conteaza.

In rest, o sa constatati ca vi se acorda monede in functie de cat de des intrati pe profil, cand lasati comentarii si alte chestii pe alte profile, primiti comentarii si stelute de la alti utilizatori si tot asa. In general, daca sunteti activi pe site vi se dau monede garla astfel incat sa nu duceti lipsa si sa va puteti bucura cat mai bine de experienta voastra sociala pe internet.


iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

3 Comentarii la “Monede iOrbix”

  1. Pikachooo says:

    Eroule [laughing] eram pe telefon pe iOrbix si am dat de o sectiune unde aveam un link si invitatia pe site.Sti tu,castig monede daca cineva isi face cont pe site prin intermediul linkului aluia.Ai si tu la postul asta,eu nu mai gasesc pe site chestia aia [sad][straight face] Prin ce zona a site-ului e ca am cautat peste tot [~X)]

Scrie un Comentariu