Music Playlist 1 – Echoes

octombrie 5 184 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Public astazi primul playlist de muzica (denumit pompos „Music Playlist 1 – Echoes” ) dupa ce luni de zile am tot avut intentia de a face niste arhive ca un fel de albume de muzica, care sa cuprinda melodii alese de mine si bineinteles in genurile pe care le ascult.

Am renuntat la ideea cu arhiva, dat fiind faptul ca trebuie sa te duci pe alt site de download, sa alegi „free”, sa astepti nu-stiu-cate secunde, apoi in sfarsit dupa ce scrii literele de verificare downloadezi si vezi ca ti se ia cu cativa kb/s si ai de asteptat doua ore. Pe deasupra, poate iti placea doar o melodie sau doua si pentru astea trebuia sa iei toata arhiva.

Asadar, daca va place vreo melodie puteti fie sa va salvati undeva pagina asta daca nu va deranjeaza sa ascultati direct de pe Youtube, iar pentru download cautati melodia care va place pe google punand „mp3 download” in coada. Daca nu gasiti puteti oricand sa luati melodia de pe fundalul clipului Youtube in .mp3.

Sunt constient ca in materie de muzica gusturile sunt foarte diferite dar se prea poate sa fie in treacat pe blog si cativa care sa aprecieze la fel de mult ca mine melodiile din playlist, sau macar doua-trei din ele. Sa nu va asteptati sa gasiti aici muzica de radio sau MTV.

Melodii prezente:

  1. Secret Garden – Nocturne
  2. Enya – May it be
  3. Bhromor – Koio gia
  4. Blank & Jones - Fallen (Delerium & Rani)
  5. Enya sure is rave
Daca iti plac melodiile, poti afla cand public un nou playlist abonandu-te la feed.

Etichete: Muzica
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Music Playlist 1 – Echoes”

Scrie un Comentariu