My Brute

iunie 14 14.133 Like to Share? 46 Comentarii Text Mare-Text Mic

My Brute este un joculet online interactiv si destul de marfa, in care ti se da o bruta cu care sa te bati cu altii. Interesant este ca nu ti se cere adresa de mail, activare, conturi etc. Nu trebuie nici macar parola obligatoriu, dar va recomand sa va puneti totusi o parola la bruta ca sa nu o poata folosi altcineva.

Trebuie doar sa intri, sa ii dai un nume brutei tale dupa care se genereaza si personajul putand sa il modifici din butoanele stanga (personaj) dreapta (culori) apoi dai „Validate” si gata, ai intrat in joc, avand onoarea sa te lupti pentru prima oara cu bruta mea.. Nu trebuie sa faci nimic, fiindca brutele se lupta singure.. tu trebuie doar sa stai si sa privesti spectacolul.

Sa joci My Brute nu ocupa mai mult de 10 minute pe zi, chiar daca ai vrea sa stai mai mult nu ai putea fiindca ai dreptul la 3 lupte pe zi, fiindca dupa astea 3 lupte bruta ta oboseste si se retrage la ea in celula sa se odihneasca. Este important ca atunci cand intri in arena sa te uiti atent la caracteristicile brutelor pe care le alegi sa se bata cu bruta ta fiindca o trimiti la sinucidere curata, iar ideea e sa ii bati pe restul si sa cresti cat mai mult, alegandu-te pe parcurs si cu arme pe care le poti folosi in lupta, animale, viteza, cursuri de karate etc.

Daca atunci cand intrati in arena vi se ofera numai adversari care va depasesc si niciunul mai slabut de care sa va luati nu mergeti la noroc, dati un refresh la pagina (este butonul ala cu doua sageti de langa sageti) sau apasati F5, face acelasi lucru – reincarca pagina si va apar alti adversari, astfel avand de unde sa alegeti.

De asemenea, invitand alti prieteni sa joace, acestia devin discipolii tai iar bruta ta le este maestru, si ii invata sa lupte, fac exercitii impreuna etc.

Cum faci sa te bati cu un prieten

In primul rand trebuie sa ai acel putin o lupta permisa cand vrei sa te bati cu prietenul tau, ca sa nu fie obosita bruta.. si atunci mergi la o adresa de tipul asta:

http://worldspain.mybrute.com/vs/adversar

unde inlocuiesti worldspain cu adresa brutei tale, adica numele ei, si cuvantul adversar cu numele brutei care apartine prietenului tau, cu care vrei sa te bati. Intrand la adresa facuta asa, o sa va puna fata in fata sa va luptati, indiferent ca sunteti de nivele diferite.

Cum faci sa avansezi mai repede?

Pe aceeasi metoda ca si cum te-ai batea cu un prieten, cauti pe internet o lista cu brute slabe si alegi de acolo unele de nivelul tau sau cel mult doua nivele sub al tau. Cand gasesti doar copiezi numele brutei slabe ca adversar si dai Enter ca sa te bati cu ea, dupa modelul asta:

http://BrutaTa.mybrute.com/vs/BrutaSlaba

Tine minte ca primesti 2 puncte experienta doar daca invingi brute de nivelul tau sau doua nivele mai jos de al tau, in caz contrar daca invingi o bruta de un nivel mult inferior tie vei primi doar un punct experienta. Iar la fel daca invingi o bruta de un nivel superior tie primesti tot 2 puncte experienta deci nu are rost sa te lupti cu ei.

Exemplu: Ai o bruta de nivel 11, daca te bati cu una de nivel 11, 10, 9 si castigi primesti doua puncte experienta iar daca pierzi castigi doar un punct de experienta. Daca te bati cu una de nivel 8 sau mai mic de 8 primesti doar un punct experienta, chiar daca castigi. Daca te bati cu una de nivel 12 sau mai mare si castigi ti se dau tot doua puncte experienta, asa ca cel mai bine este sa te bati cu brute de nivel 9 pe care le poti bate mai usor si iei maximul de puncte.

Dati click aici pentru a va alatura clanului WELCOME™


Etichete: Jocuri Online
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

46 Comentarii la “My Brute”

 1. r0d32h3ll says:

  daca vreti o bruta buna fiti pupils la http://razvaneu.mybrute.com
  sau http://r0d32h3ll.mybrute.com

  aveti 85% sansa sa aveti ceva puternic kiss

 2. Irimia says:

  care este cu numele kokakoul ? l am dat afara din greseala happy&#41winking

 3. andreyy says:

  intrati va rog http://sibutramina.mybrute.com am nev de pupil

Scrie un Comentariu