Nascut invingator

iulie 3 390 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

1. Eram asa de sarac cand am fost copil, caci daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc.

2. O fata mi-a telefonat si mi-a spus: vino la mine.. nu-i nimeni acasa. M-am dus.. nu era nimeni acasa.

3. In timp ce face sex.. nevasta-mea obisnuieste sa-mi vorbeasca tot timpul. Chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel.

4. Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme.. vad un tanar alergand gol pe strada.. l-am intrebat.. „de ce faci asta?” Mi-a raspuns: din cauza ca ai venit prea devreme acasa !!

5. Am avut o zi foarte grea.. am imbracat o camasa.. mi-a cazut un nasture.. am ridicat servieta.. mi-a cazut manerul.. mi-e frica sa ma duc sa ma pis..

6. Eram un copil foarte urat. Cand ma jucam in lada de nisip, pisica incerca tot timpul.. sa ma acopere..

7. Pot afirma cu siguranta ca parintii m-au urat.. singurele mele jucarii in cadita de baie erau un toaster si un radio.

8. Cand eram bebelus.. eram foarte urat.. mama n-a vrut sa ma alapteze. Mi-a spus ca prefera sa fim doar.. amici!

9. Sunt asa de urat, incat tatal meu poarta in portofel fotografia copilului cu care a sosit portofelul

10. Cand m-am nascut, doctorul a iesit in sala de asteptare si i-a spus tatei cu parere de rau: „am facut tot ce era cu putinta, dar tot s-a nascut”!

11. Sunt asa de urat incat mama avea greturi.. DUPA ce m-a nascut !!!

12. Imi amintesc ca o data tiganii m-au rapit, si au trimis parintilor mei.. o bucata din degetul meu.. dar tatal meu.. a cerut inca dovezi

13. Imi amintesc ca o data m-am pierdut de parinti pe strada.. m-am dus la un politist si l-am intrebat: „crezi oare ca-i vom gasi?” El s-a scarpinat in cap si mi-a raspuns: „nu stiu, sunt asa multe ascunzatori.. ”

14. Sunt asa de urat, incat o data pe cand lucram intr-un magazin de animale de casa.. cumparatorii intrebau cam la ce marime pot ajunge

15. M-am dus la doctorul meu. I-am spus: „doctore.. in fiecare dimineata.. cand ma uit in oglinda.. incep sa vomit. Care-i problema mea???” Mi-a raspuns : „Nu stiu.. dar ai o vedere.. perfecta!”


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Nascut invingator”

Scrie un Comentariu