Nebuni celebri din Romania

august 5 2.597 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Nu stiu sigur daca poate fi considerat un top 3 nebuni fiindca ar putea fi altii mai presus, doar ca eu i-am ales pe cei pe care ii stiam eu si ma bucur ca nu a trebuit sa stau mult sa caut filmele cu ei care m-au facut sa rad ca la alte filme cu prosti.

Domnu’ Gregorian Bivolaru.. cum se putea tocmai el sa lipseasca de aici… nebun el, dar mai nebuni oamenii care cred in el. 

Bivolaru emite .. fitzi pe receptie


Si inca un filmulet cu un „nebun” cunoscut, Naomi – cred ca stie toata lumea cine este.. un baiat care se imbraca in haine de femeie usoara si apare pe la emisiuni de televiziune si se cearta cu toata lumea.. de data asta am descoperit ca are iubit, fapt care m-a surprins.. nu credeam ca se uita cineva la el/ea.. Am mai spus si o spun din nou, lumea asta se duce de rapa.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Nebuni celebri din Romania”

 1. Kano says:

  man…la ce sa te astepti , primu nebun e la DDTV care e un alt program gen OTV avand in vedere ca ambele sunt ale lui Diaconescu. laughing .Despre guru ce sa zic…si-a luat niste bani pe tot scandalu’ ala si nu cred ca a fost inchis , oricum toti adeptii lui erau niste nebuni si aia laughing…cat despre naomi , daca stam sa-l judecam pe tipu’ respectiv , ar trebui sa ne luam de fiecare travestit in parte.

 2. paul says:

  am si eu o nelamurire, naomi asta e barbat sau e femeie????laughinglaughingrolling on the floor..eu stiam ca a fost barbat care acum e femeie dar daca umbla cu barbati ce mai e?? m-a zapacit de tot… auzi ce nume „naomi”laughing

 3. admin says:

  Naomi e barbat travestit .. din cate mi-amintesc a concurat la Eurovision cu numele de pe buletin adica acela de barbat happy

Scrie un Comentariu