O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

In drumul ei spre soare, nava se indreapta insa spre Terra si este reperata de satelitii NASA, iar cei din armata americana decid sa o atace inlaturand astfel un potential pericol si sperand sa descopere fiinte extraterestre si tehnologii care, in urma analizelor, sa conduca la dezvoltarea planetei noastre. Astfel, trag in nava doar cu o racheta nucleara suficient pentru a o face sa se prabuseasca pe pamant, intr-un loc stabilit de ei si sa nu o distruga de tot, astfel incat apoi sa poata recupera resturile navei pentru examinare.

In acest timp fiinta extraterestra s-a trezit nemaiputand sa doarma din cauza cosmarurilor, iar in momentul in care a deschis ochii a vazut prin geamul navei o imagine splendida a planetei albastre, plina de viata si culoare asa cum nici nu isi putuse imagina si si-a dat seama instantaneu ca aceasta este planeta pe care o cauta.. dar nici nu a avut timp sa se bucure de privelistea uimitoare fiindca a observat ca se indrepta inspre ea proiectilul lansat de pe pamant si incercand sa il evite a schimbat brusc traiectoria navei, aceasta nefiind lovita in plin.

Desi nu era grav avariata, aterizarea navei pe pamant a urmat sa fie destul de dificila din cauza lipsei de combustibil si de energie. Astfel aceasta fiinta s-a indreptat spre un loc ferit, partea intunecata a planetei, cea ascunsa de soare oferindu-i o senzatie falsa de siguranta si pe masura ce se apropia de pamant cauta un loc deschis.. un camp in care sa aterizeze dar, zdruncinata, s-a lovit la cap si si-a pierdut cunostiinta iar nava se indrepta necontrolata spre periferia unui oras de provincie.

In seara aceea o fata de 20 de ani tocmai plecase de la prietenul sau si indreptandu-se spre statia de autobuz care sa o duca in oras a observat nava spatiala ca pe o stea cazatoare si a incercat sa isi puna o dorinta.. dar nu i-a venit in minte nimic fiindca era linistita, avea tot ce isi dorea, era implinita sufleteste iar lucrurile pareau ca se linistisera si se bucura de simpla priveliste a unei stele cazatoare intr-o ora asa de devreme..

Dar ceva nu era in regula.. pe masura ce trecea timpul steaua cazatoare se apropia din ce in ce mai mult iar fata a fost cuprinsa de un sentiment de spaima si totusi nu ii era frica, era un sentiment ciudat pe care nu l-a mai simtit niciodata.

Urmarind cu privirea acea stea si-a dat seama ca se indrepta spre padurea din apropiere si asa a si fost. Nava s-a prabusit in acea padure facand un crater urias, iar fata indemnata de curiozitate a fugit repede spre locul cu pricina si odata ajunsa acolo a inmarmurit la privelistea ce i s-a afisat dinaintea ochilor: era ca o scena ca dintr-un film de science-fiction cum vazuse numai la televizor.

Uitandu-se la nava spatiala, s-a deschis automat trapa de acces spre panoul de comanda al navei iar fata s-a apropiat pentru a vedea ce este inauntru.. dupa ce s-a mai risipit fumul a zarit ceva inimaginabil de dragut, o fiinta frumoasa, asemanatoare oamenilor, de care s-a atasat instantaneu ca si cum si-ar fi revazut un prieten bun dupa o perioada indelungata de timp.

Fiinta era inca inconstienta, iar fata a incercat sa o ajute, dar nu stia ce sa ii faca, ii era si frica sa o atinga.. in cele din urma a indraznit sa o atinga si sa o ia in brate, luand-o cu ea acasa. La scurt timp dupa ce a plecat aceasta fata au aparut si trimisii armatei pentru a recupera resturile navei, izoland zona si tinand totul secret astfel incat nimeni nu a mai aflat de aterizarea extraterestrului.

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu