O iubire imposibila

iunie 23 4.257 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Odata ajunsa acasa, fata a pus pe pat fiinta pe care o gasise si care era mica, de dimensiunea unei papusi.. iar cand a lasat-o din brate pe pat si a luat mainile de sub ea, aceasta s-a trezit.. a deschis ochisorii ei frumosi si s-a ridicat in picioare, uitandu-se la aceasta pamanteanca frumoasa iar atras de sclipirile din parului ei mai sa isi rupa gatul uitandu-se fascinat in sus la ea. Atunci a cazut pe spate si si-a dat seama ca nu e bine asa. S-a ridicat si s-a pus pe marginea patului iar intinzand piciorul jos, inspre podea s-a marit instantaneu.. din fiinta de o jumatate de metru s-a facut de aproape doi metri si vreo 80 de kilograme..

Fata care asista la acest spectacol neobisnuit nici nu stia ce sa faca.. se pare ca acea fiinta avea darul de a copia oamenii si de a-si insusi calitatile lor.. astfel i-a facut semn ca sa vorbeasca iar fata l-a intrebat de unde vine.. atunci extraterestrul a vazut ce limba trebuie sa vorbeasca si i-a raspuns: « de departe » . A fost bineinteles o discutie mai putin interesanta pentru cei doi, din moment ce vorbele erau doar de fatada iar sufletele lor fiind parca legate s-au indragostit la prima vedere.

Fata nu prea stia ce sa il intrebe si il intreba despre locul de unde vine, cum a ajuns pe pamant, etc. iar extraterestrului putin ii pasa de intrebarile ei.. se uita in ochii ei frumosi si incerca din rasputeri sa faca ceva sau sa ii spuna ceva care sa o ajute sa scape de raceala… fiindca aceasta era racita iar extraterestrului ii parea rau de ea, desi era foarte draguta si sensibila asa bolnavioara.. Gasise in ea potentiala persoana care ii putea hrani sufletul cu cea mai rara si inestimabila hrana din tot universul: dragostea adevarata.

Au stat de vorba toata noaptea.. nici unul nu avea chef de somn si isi doreau sa se cunoasca mai bine.. desi fata isi lua oarece precautii stand de vorba totusi cu un strain si ea deja fiind implicata intr-o relatie serioasa. Se simtea foarte atrasa de catre aceasta fiinta misterioasa, de gandirea ei, de comportamentul ei, la care regasea tot ceea ce visase.. calitati despre care i se spusese ca nu exista, ca ceea ce cauta se gaseste doar in povesti.

Si-ar fi dorit sa intalneasca aceasta fiinta mai devreme, sa fi fost alta situatia, mai putin complicata, si sa fie libera a duce o viata plina de iubire si tandrete alaturi de persoana visurilor ei.. si totusi timpul nu mai poate fi dat inapoi, trebuie sa se gandeasca la ceea ce trebuie facut in continuare iar de aici incolo lucrurile nu vor mai fi la fel.

De cand l-a intalnit pe extraterestrul care i-a furat inima pe neasteptate fara sa aibe nici macar o sansa sa se apere, fata a fost foarte nelinistita si simtea nevoia unei perioade de timp in care sa mediteze la ceea ce trebuia facut in continuare.. cum ar putea sa se imparta intre doi iubiti ? i-ar fi imposibil, iar constiinta ei nu ii permite sa faca un astfel de lucru.

Cum ar putea sa ii fie infidela celui care i-a fost aproape atatia ani si pe care l-a iubit si inca il iubeste foarte mult in favoarea unei fiinte care a aterizat in viata ei de curand desi, dupa sentimentele pe care i le poarta si cat de mult tine la ea are senzatia ca o cunoaste de o viata.. S-a apropiat foarte mult de ea asa cum nu s-a mai apropiat de nimeni altcineva datorita faptului ca aceasta fiinta nu este una obisnuita ci este una cu totul deosebita, cum nu mai intalnise pana atunci.

Continuare: pagina 1 2 3 4 5 6 7 8

Poveşti
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “O iubire imposibila”

Scrie un Comentariu